Megőrülök a kolis szobatársamtól, mit csináljak vele?
Egyáltalán nincs tekintettel rám. Év eleje óta vagyunk egy szobában. Nappal alszik, suliba alig jár. Éjszaka fent van, vagy éppen hatkor kel, mert msn facebook , chat és egyéb internet függőségei vannak. Nem csinál semmi mást, csak alszik meg gépezik, dudorászik hallgatja a hülye zenéjét.
Füldugóval alszom... Amikor msnezik meg facebookozik, olyna erővel gépel, hogy úgy érzem a fejemben veri a billentyűket. Sírógörcseim vannak tőle.
Sírhatnékom van....
:D Jajj :)) De jókat írtatok.
Lány vagyok. Ő is lány.
Van egy macskakövem az ágy alatt, gondolkodtam már rajta, hogy hozzávágom:)
Amúgy jó ilyet hallatni, hogy nem csak én vagyok így.Vagyis nem jó, mert Ti is szenvedtek, de ojjjj az ilyen embereket...
Elég nagy arca van. Egyszer beszólt, hogy mi lenne ha tkarítanék ( nem kicsit szeretem a rendet, szóval szó sem volt róla, hogy nem takarítottam)
Azóta, de előtte sem láttam se seprűt, se felmosót a kezében... lány... Gratulálok már most a leendő férjének :)
Horkol is :) Tovább mondjam?
Csak azt nem értem miért fogom ki mindig az ilyen gyökérkezdeményeket :(
Nem is a horkoláson volt a hangsúly, azon már réges régen túltettem magam. 14éves korom óta vagyok koleszos. Most 22 vagyok.
Nem hinném, hogy én okozok neki nagyobb kellemetlenségeket...
Előző félévben mnden reggel 8ra mentem előadásokra. Nem húztam el a függönyt, nem nyitottam ki az ablakot, nem kapcsoltam villanyt. Tökéletes félhomályban, éppen hogy láttam valamit, de fel tudtam öltözni, meg tudtam reggelizni, úgy hogy ő nem kelt fel. E
Ellenben mikor ő kel fel azért hogy néha de nagyon néha bemenjen a reggeli óráira, akkor nagy villany fel , függöny ki, ablak ki, zene be, sorozat be, tipp topp öltözik, csapkodja a hűtőt.
Volt nem is egyszer olyan, hogy jött az egyik barátja, és éjjfélkor!!!!! álltak neki sorozatot nézni,és nem fülessel.... UTána persze megbeszélték.
Arról nem beszélve, hogy mikor buliból hazaesik szintén kajál, meg beszélget, telefonál, facebookozik, áthívja az egyik haverját, és rátelepít valami programot a gépére... kommentálják az egészet...
És akkor én vagyok az aki nem tud alkalmazkodni?
Teljesen igazad van, hogy nappal mocorgunk, éjjel alvás. Elvégre nem vagyunk rágcsálók...
Akkor kérj egyes szobát, ha ennyire zavar.
Nekem is volt már mindenféle szobatársam, de igazából egyik sem zavart. Hangosan hallgatta a zenét éjjel, befordultam a fal felé aztán aludtam... Hozhatott fel bárkit, nem zavart, el tudtam foglalni magam. Az egyáltalán nem érdekelt, mikor alszik, mikor jár előadásra... ő dolga, nem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!