Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök a kolis szobatársamt...

Megőrülök a kolis szobatársamtól, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nincs tekintettel rám. Év eleje óta vagyunk egy szobában. Nappal alszik, suliba alig jár. Éjszaka fent van, vagy éppen hatkor kel, mert msn facebook , chat és egyéb internet függőségei vannak. Nem csinál semmi mást, csak alszik meg gépezik, dudorászik hallgatja a hülye zenéjét.

Füldugóval alszom... Amikor msnezik meg facebookozik, olyna erővel gépel, hogy úgy érzem a fejemben veri a billentyűket. Sírógörcseim vannak tőle.

Sírhatnékom van....

2012. febr. 23. 20:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként írhatnál valamit a "kedves" szobatársról! Fiú/lány? Nálam egyszer bevált albérletben, hogy higgadt hangon, egész egyszerűen annyit mondtam, hogyha ezt tovább folytatod, megdöglesz. Az abbahagyta... (csak hatásosan kell előadni)
2012. febr. 23. 21:10
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
Tegyél LSD-t a teájába!
2012. febr. 23. 21:10
 13/23 A kérdező kommentje:

:D Jajj :)) De jókat írtatok.

Lány vagyok. Ő is lány.

Van egy macskakövem az ágy alatt, gondolkodtam már rajta, hogy hozzávágom:)

Amúgy jó ilyet hallatni, hogy nem csak én vagyok így.Vagyis nem jó, mert Ti is szenvedtek, de ojjjj az ilyen embereket...

Elég nagy arca van. Egyszer beszólt, hogy mi lenne ha tkarítanék ( nem kicsit szeretem a rendet, szóval szó sem volt róla, hogy nem takarítottam)

Azóta, de előtte sem láttam se seprűt, se felmosót a kezében... lány... Gratulálok már most a leendő férjének :)

Horkol is :) Tovább mondjam?

Csak azt nem értem miért fogom ki mindig az ilyen gyökérkezdeményeket :(

2012. febr. 23. 22:13
 14/23 anonim ***** válasza:
Detto ugyanez volt az én szobatársam is. Éjszaka bulizott, hajnali 4-kor úgy vágta ki a szobaajtót néha, hogy borult minden, koksz hangerőn üvölt a folyosó másik végébe egy csajnak, volt hogy srác haverunkat hozta fel hajnalban. Ilyenkor repültek a "fogd már be a pofádat", "takarodjál kifelé ha pofázni akarsz" és egyéb fennhangon tett felszólítások. Mit ki nem hoz az emberből ha felébresztik. :) Nekem nem is mert beszólni soha, persze másik szobatársunktól visszahallottam, hogy azt meséli mindenkinek, hogy én milyen idegesítő vagyok, amikor hajnalig tanulok. Teszem hozzá 1-nél tovább sosem tanultam úgy, hogy ők aludtak és igyekeztem síri csöndben lenni, de én vagyok az idegesítő. Az nem, ha ő veri a billentyűzetet hajnalig, vagy sikítozva jön vissza egy buliból pasival... Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor délután 4-ig alszik, én meg a kajámat nem tudom megmelegíteni kb ha van egy gyors ebédszünetem, mert "ne ébresszem máá fel"... :) Erre nincs más megoldás mint a költözés. Mi megbeszéltük ezt ezerszer, elmondtam neki, hogy aludni szeretnénk, "jajj bocsi, neharagudj, legközelebb figyelek", ahha... tart ez fél napig.
2012. febr. 23. 22:16
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
Aki nem bír másokkal együttélni, ne költözzön koleszba. Ilyen egyszerű. Biztos te is idegesíted jó pár szokásoddal, de van annyira intelligens, hogy nem szól semmit. Amúgy, ahhoz semmi közöd, hogy mikor jár suliba, nem vagy az anyja.
2012. febr. 23. 22:45
 16/23 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó, nagyon tévedsz. Igenis van hozzá közöm, mikor alszik, mert az a normális, hogy éjjel alszunk, elcsendesedünk, nappal pedig aktívak vagyunk, végezzük a dolgunkat. Az pedig, hogy valaki pl néha elvesz egyet-egyet a zsepimből vagy konkrétan éjjel él és akkor zajong, ezért én nem tudom magam kipihenni és ez a nappali tevékenységeim rovására megy, nem éppen ugyanaz a kategória...
2012. febr. 24. 10:02
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ugyanaz a kategória. Én pl képes vagyok elfogadni azt, ha valaki horkol, vagy köhög fél éjszaka, mert beteg... Ezek olyan dolgok, amikről az ember nem tehet, nemtud rajtuk változtatni. Párna a fejemre és alszok, nem zavar. Viszont az nagyon is zavar, ha minden második este hajnali 3-4 körül esik haza a szobatársam és annyi nincs benne, hogy lábujjhegyen bújjon az ágyába, még neki áll enni, vagy mint említettem ordít a bulizós partnerének a folyosó másik végébe, vagy srácot hoz fel ilyenkor hozzánk. Ez az amit már szerintem senkinek nem venne be a gyomra, pláne úgy, hogy én szinte kivétel nélkül minden órámon megjelenek, a másik szobatársam pedig reggel 8-ra vagy szintén iskolába, vagy dolgozni járt. Igen, csinálja azt, ami neki jól esik, de ne a másik kettő legyen a hülye, mert hajnalban aludni akar, vagy mert ebéd időben megmelegítené az ebédjét de nem tudja, mert rögtön le van ugatva, hogy maradjon már csöndben. Mondhat akárki akármit, szerintem ez nem normális és nem azért gondolom így, mert ne lenne jó az alkalmazkodó képességem...
2012. febr. 24. 10:17
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem is a horkoláson volt a hangsúly, azon már réges régen túltettem magam. 14éves korom óta vagyok koleszos. Most 22 vagyok.

Nem hinném, hogy én okozok neki nagyobb kellemetlenségeket...

Előző félévben mnden reggel 8ra mentem előadásokra. Nem húztam el a függönyt, nem nyitottam ki az ablakot, nem kapcsoltam villanyt. Tökéletes félhomályban, éppen hogy láttam valamit, de fel tudtam öltözni, meg tudtam reggelizni, úgy hogy ő nem kelt fel. E

Ellenben mikor ő kel fel azért hogy néha de nagyon néha bemenjen a reggeli óráira, akkor nagy villany fel , függöny ki, ablak ki, zene be, sorozat be, tipp topp öltözik, csapkodja a hűtőt.

Volt nem is egyszer olyan, hogy jött az egyik barátja, és éjjfélkor!!!!! álltak neki sorozatot nézni,és nem fülessel.... UTána persze megbeszélték.

Arról nem beszélve, hogy mikor buliból hazaesik szintén kajál, meg beszélget, telefonál, facebookozik, áthívja az egyik haverját, és rátelepít valami programot a gépére... kommentálják az egészet...

És akkor én vagyok az aki nem tud alkalmazkodni?

Teljesen igazad van, hogy nappal mocorgunk, éjjel alvás. Elvégre nem vagyunk rágcsálók...

2012. febr. 24. 11:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Tényleg mintha az én szobatársamat írtad volna le! :) Utolsó voltam és mélységesen együttérzek!
2012. febr. 24. 11:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Akkor kérj egyes szobát, ha ennyire zavar.

Nekem is volt már mindenféle szobatársam, de igazából egyik sem zavart. Hangosan hallgatta a zenét éjjel, befordultam a fal felé aztán aludtam... Hozhatott fel bárkit, nem zavart, el tudtam foglalni magam. Az egyáltalán nem érdekelt, mikor alszik, mikor jár előadásra... ő dolga, nem az enyém.

2012. febr. 24. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!