Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök! Nem tudom mi van...

Megőrülök! Nem tudom mi van ilyenkor. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szeretem a feleségemet és nem akarom elhagyni és nem is akarok neki rosszat, nem tudom mi van velem. Azt vettem észre hogy pár hónapja idegesít a jelenléte de nem tudom hogy miért. Néha legszívesebben elküldeném a pics@ba és amikor ezt érzem akkor mindig bunkózok vele, pedig nem akarok. Időnként eszembe jut hogy örülnék ha történne vele valami rossz, aztán gyorsan elfelejtem ezt a gondolatot. Nem értem miért van ez, nem ártott nekem SOHA. Ha hozzám szól egyszerűen idegbajt kapok és muszáj lerázni valahogy. De amúgy is mostanában egyre többször vagyok ideges ok nélkül. Nem vagyunk egész nap együtt és néha van olyan hogy napokig nem vagyok itthon (munka miatt). Nem mondtam még neki, szerintem nem is lenne jó ötlet. Mielőtt támadnátok, nem fogom bántani soha. Mitől van ez és mit csináljak?

32/F

2012. febr. 20. 15:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
mégsem szereted már őt
2012. febr. 20. 15:58
 2/17 anonim ***** válasza:
Hát a szöveged legelsö mondata az hogy szereted a feleségedet, igy talán arra gondolnék hogy sokat vagytok együtt és ezért idegesitö, de ez sem lehet ok mivel irtad hogy nem vagytok együtt sokszor még napokat sem. Igy kivülálloként nehéz erre válaszolni miért idegesit a feleséged ugy hogy szereted és a nyakadon sincs minden percben.
2012. febr. 20. 16:03
 3/17 anonim ***** válasza:

valószínűleg nem szereted már.

most őszintén: amikor szerelmes az ember fia/lánya vagy legalábbis szereti a társát minimum kicsit gyorsabb szívdobogást, de legalábbis boldogságot kell,hogy érezzen,nem azt,hogy "tűnj már a francba".

Tedd fel magadnak őszintén a kérdést: szeretem Őt? Halálomig vele akarok lenni?

2012. febr. 20. 16:03
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Ha megoldható menj el többet a cimbikkel sörözgetni vagy kikapcsolódni. Olyan dolgokat csinálni ami téged boldoggá tesz és kikapcsolódsz. Valamint próbáld meg találni azta dolgot amitől feszültté, ingerülté válsz és azt orvosolni valamilyen formában. Szerintem nem a feleségedre vagy mérges vagyis nem ő idegesít csak simán rajta töltöd ki.
2012. febr. 20. 16:04
 5/17 anonim ***** válasza:

Nekem olyan szokott lenni, hogy alapból idegesít minden, és olyankor senki társaságára sem vágyom, még a pároméra sem. Ha ő ilyenkor mégis ott van, én is bunkó vagyok vele ok nélkül, mert idegesít a jelenléte. De aztán ha megosztom vele, hogy ilyen hangulatom van (és esetleg azt is elmondom miért) akkor mindig nagyon édes velem. Csak átölel és megszeretget, szó nélkül. És ettől nekem is jó lesz :$

Persze nem vonnék párhuzamot a 2 eset között, de lehet neked is segítene, ha egyszer elmondanád neki...

2012. febr. 20. 16:06
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem mindig van így. Amikor normális hangulatom van (mint mondjuk most) akkor örülök neki és nincsenek olyan gondolataim, de szerintem estére sajnos lesznek.
2012. febr. 20. 16:09
 7/17 anonim ***** válasza:
42%
A legkézenfekvőbb valóban az hogy már nem szereted, vagy mást szeretsz, esetleg egyszerűen meguntad...tele a hócipó..egyéb problémák miatt mondjuk anyagi vagy munkahelyi probélámák miatt ingerlékeny vagy, vagy nem vagy kielégülve vagy csak egyszerűen egy marha vagy és jó dolgodban nem tudod már mibe vagy kibe köss bele...egyenlőre ennyi.
2012. febr. 20. 16:10
 8/17 anonim ***** válasza:
56%

Hát figyelj én azért nem ásnám el ezt a dolgot, ahogy néhány válaszoló tette, én el tudom képzelni, hogy van ilyen, néha rám is rám tör ilyen befelé fordulás, de hamar el szokott múlni, én viszont rá tudom fogni a hormonokra.

:-)

Azt gondolom hogy lehet, hogy van valami szokása, viselkedése, akármi ami téged idegesít. Csendesedj el és gondold végig miért szokott ez rád törni, mikor, mi az ami idegesít benne és miért. Próbáld meg felidézni miért is szeretted meg, miért szereted. Ha a kapcsolat unottá válása, laposodása okozza, akkor javaslom próbálj meg valami színt vinni bele, felpezsdíteni azt. Mivel általában kettőn áll a vásár, ezért én javasolnám, hogy beszélj vele, mert ha ő nem tud róla, nehezebb lesz a probléma megoldása. Persze csak szépen, nyugodtan, kedvesen magyarázd el neki, hogy néha rád tör ez az érzés és téged ez nagyon zavar, szeretnél rajta változtatni. Kérd a segítségét, vond be a dologba, mert ez ugyanúgy rá is tartozik, nem korrekt dolog kihagyni belőle, de ezt te tudod, ha úgy gondolod, hogy ezen megsértődne és csak rontana a helyzeten akkor természetesen ne vagy másképp közöld ezt vele.

2012. febr. 20. 16:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Túl vagy terhelve, de akkor sem jók ezek a gondolatok,amelyek gyötörnek. Nem ártana egy pszichológussal konzultálnod, mert a végén csak úgy lekeversz szegénynek egy pofont.
2012. febr. 20. 16:16
 10/17 tetris ***** válasza:
Idegileg ki vagy merülve. FEl kellene töltődnöd. Kéne csapnotok egy welnesshétvégét, vagy valami pihenés kéne akár nélküle, akár vele. Ez így nem jó, hogy rajta vezeted le a frusztrációt.
2012. febr. 20. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!