Ilyenkor mit tennétek a helyemben?
Az a helyzet,hogy apám alkoholista.Leissza magát minden hétvégén és itthon bömbölteti a zenéjét a pincében.Amikor jön föl aludni,akkor meg csapkod.Ezzel nem is lenne gond,hogyha nem hétvégén járnék dolgozni és nem kéne 5-kor kelnem.Apám meg nincs tekintettel rá.Igazából örülhetünk is,hogy nem forgatja fel még jobban a házat.Megkötni meg nem lehet,nem tudunk szólni neki,hogy ne igyon,mert ez eddig sem jött be.Amúgy minden volt már ebben a családban,pszichológuson keresztül a beszélgetésig,de attól még iszik ez a barom.
Ilyenkor mit tegyek?Mondjam le a hétvégi munkákat?Mondjam azt,hogy a faterom miatt nem tudok aludni?
Vagy virrasszak?Attól félek,azt nem bírnám.Szilveszterkor is délben már összeestem.
Valami jó ötlet?
füldugót vegyél, meg olyan repülős fülest, vagy hegesztőset (piros), így tuti nem megy át a hang :)
állítólag a füldugó tényleg klassz.
Köszi a válaszokat!
Első:A kiúton már dolgozok,de nem olyan gyors folyamat és szükségem van hozzá a munkámhoz és ahhoz,hogy sikerüljön minden...
Második:Van füldugóm,de az nem olyan erős,volt régen egy nagyon jó,de annak elvesztettem a felét.:SAmúgy mi az a piros hegesztő?
A füldugó tényleg jó ötlet, hogy tudj pihenni! Respektálandó a beírók segítőkészsége, de a zajvédős fülvédő LOL :D
Viszont a patikában lehet kapni "3M" márkájú (mint a floppy-k régen) füldugót. Ha az ember tudja, hogy kell használni szerintem ez naon jó!
Lehet pont ilyened is van?
Nem egy nagy befektetés. Vegyél belőle 10et!
Amúgy örülök, hogy azért van fény az alagút végén! Kitartást! Minden jót! Üdv :)
És próbálj meg nem haragudni Apukádra! Minden érmének két oldala van! Bár az önpusztítás semmire nem megoldás! ÉS pláne a pia tud egy nagy csapda lenni! Amiből talán nem is lehet egyedül kimászni! :( Persze alapjában minden az Ő fejében dől el! De ha okosan kevered a paklit rá kell hogy döbbenjen, hogy ha nem szedi össze magát, egyedül marad! És akkor nincs visszaút...
Köszi a segítséget:)Bár sikerült elaludnom,de 5 helyett 6-kor keltem fel,mindegy,csak egy kicsit késtem
03.02 Piros hegesztőm van,végül is nem rossz,felfogja a hangokat.De a csapkodást átengedi,sajnos.A második az tök jó lehet,lehet én is beszerzek egy ilyet majd,valamikor:)
09.35 Ez hasonló,mint a piros hegesztő,nem?:D
Apámra ilyenkor nem tudok nem haragudni,de fölösleges vele balhét csinálni,nem érnék el vele semmit.Az a helyzet,hogy ő sosem fog egyedül maradni,mert anyám ragaszkodik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!