Nem késő ilyenkor ekkora változás? (lent)
Együtt vagyok a párommal 4 éve, de 1 éve megcsalt, és azóta nem tudom túltenni magam rajta.
Kibékültünk, megbeszéltük, azt hittem jó lesz minden, de csak sokkal rosszabb lett. Nem volt azóta semmi jele a megcsalásnak, nem szoktam neki emlegetni soha, csak magamban őrlődök, semmi önbizalmam, rondának találom magam, nem mozdulok ki azóta szinte sehova, csak dolgozni, mert oda muszáj menni. Boltba csak sötétedés után megyek, hogy ne lásson senki.
úgy érzem csúnya vagyok, és senkinek se kellenék. 26/N
Bocs nem értem a kérdésed. Hogy hogy nem késő és mekkora változás ?
Változtatni akarsz párt ? Arra sohasem késő.
Viszont ha ennyire tönkretetted magad az önbizalmad, úgy esetleg másban is nehéz lesz megbíznod.
Ezt valahogy magadnban kell lerendezned, esetleg valami psichológus tudna segíteni hogyan.
Mindenesetre ne rágódj ezen, és dicsért magad, mert ezzel csak magadnak ártassz !
Igen, arra gondoltam.
Szóval nem hagytam ott, mert kifutok az időből:S
Mie helyre jövök, újra bízni tudok, az minimum 1 év. Utána kezdenék ismerkednék, mire találnék valakit az megint 1 év, akkor már 28 lennék. Addigra már családot szerettem volna.
A megcsalást követően mikor jöttetek össze újra?
Azért kérdem, mert én is ilyen voltam. Megcsalt, belenéztem a tükörbe, és megijedtem a látványtól. Nagyon sok idő kellett, mire újra nőként tudtam magamra nézni. És ebbe sok-sok pozitív visszajelzés is közre játszott.
Vele szakítottam, aztán csináltattam új hajat, majd elkezdtem piszkosul tornázni meg edzeni. Le is fogytam 10 kg-t. Mai napig rendszeresen sportolok. Találtam "pótlékokat" is, vagyis ez alatt azt értem, hogy olyan dolgok, amiben az örömömet lelem. Pl. utálta, hogy ki van festve a körmöm. Nem is festettem. Most viszont van vagy 20 körömlakkom. :) Aztán utálta a feszülős ruhákat rajtam. Mamicuccokban jártam. Most olyan gönceim vannak, hogy fuldoklom bennük. :)
Nekem ezek önbizalmat, és egyfajta gyerekes bosszút is adtak.
Ami fontos volt nálam: ne is lássam őt hosszú-hosszú ideig. Így is volt. fél évig nem is találkoztunk. Nekem ez jó volt így. Elkezdtem élni és felváltottam az addigi dög unalmas életemet színessé és pörgőssé. Járok a csajokkal bulizni, vásárolni, kirándulni, edzeni, színházba. Vele ki sem mozdultunk itthonról.
De nekem fontos volt, hogy ne legyen a közelemben ő.
Most, hogy már majdnem bombanőnek érzem magam (:)), találkoztunk. Több, mint 9 hónap telt el azóta. Mikor meglátott, nem jutott szóhoz.
Elsősorban az a lényeg, hogy magadnak tettszél ne neki! Mert ha magadnak tetszel, és jól érzed magad, akkor mindenki pozitívan fog téged látni.
Sok sikert!
Köszi utolsó:)
Majdnem 2 hét mosolyszünet, de utána kibékültünk.
Inkább legyél 35 is mire megtalálod az igazit akiben tudsz bízni, mint hogy belemenj csak azért egy ilyen kapcsolatba, hogy kapcsolatban legyél. Inkább rosszat ne fogadd el a várok még, de jobb lehet, mert ez már el van ásva a jelenlegi.
Időről pedig nem tudsz beszélni, hogy 1 év múlva ez másik 1 év múlva az. Nem az időn múlik semmi. Az tud segíteni de csak akkor, ha az úgy van kihasználva. Nem rágódva, butítva magad ön leértékeléssel, hanem lelépni, magad lenni kicsit, és egyszercsak befut meglát, vagy te meglátod a következő párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!