Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez a hirtelen változás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hirtelen változás a srác részéről? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

van egy srác, bejövünk egymásnak, beszélő és puszi viszonyba vagyunk. egyik haverom jóba van vele és tőle kapom az infókat h mit mondott.

mindig mondta haveromnak mennyire bejövök neki és h össze jönne vele. aztán mondta h összejönne velem, de nem most. (ezt mind haveromnak mondta) és megfejtettük közösen h nem úgy állnak most a dolgai h beleférjen egy bnő.. :(

viszont.. most azt mondta haveromnak h nem akar velem összejönni, bír de nem kapcsolatban.

ez oké, csak h kicsit sántít a dolog..

mivel a között h összejönne velem, de nem most meg h nem jönne össze velem kb 2-3 hét telt el és ebben az időben 2szer beszéltünk 10 percet azt is msnen ezenkivül meg minden nap adtunk egymásnak puszit ha találkoztunk.

azok alapján amiket haverom visszamondott annyira tetszettem neki h ez nem változhat meg csak így minden előzmény nélkül :/

tudni kell h már hónapok óta megy ez köztünk.

és h nagyon félénk :(

arra gondoltam h régebben volt egy olyan mondata h egy ilyen csaj mint én nem jönne össze vele .. és h nem mer ebbe belevágni, talán bármennyire is tetszem neki nem gondolja h megtudna tartani v vmi hasonló :(:(

KÉRLEK SEGÍTSETEK :( voltatok már hasonló helyzetben? tapasztalatok?

vajon miért csinálta ezt, mit gondoltok ? mit érez/gondol most? :(

előre is köszi.

2010. febr. 10. 23:48
 1/6 A kérdező kommentje:

bocsi kicsit hosszú lett de kérlek segítsetek :(

ja és ott a 2. mondatba velem jönne össze nem haverommal .. :)

2010. febr. 10. 23:49
 2/6 Futurare ***** válasza:

Talán egy hazugságvizsgáló vagy egy gondolatolvasó meg tudná mondani mi jár a fejében. Én srác létemre nem igen tudom megfejteni a gondolatmenetét. Lehet, hogy csak félén, de az, hogy valaki más van neki. Ha biztosan tudod, hogy nincs akkor csak visszahúzódik. Nyiss felé finoman egy nagyobbat, és meglátod, hogy mi a helyzet.

M.H.

2010. febr. 11. 00:01
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ :)

biztosan tudom h nincs senkije ugyh nem ez a gond.

mire gondoltál nagyobb lépésként?

köszi ha visszanézel :)

2010. febr. 11. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne finomkodj, ha egyszer félénk, akkor nem várható hogy ő nyitna. Simán smárold le.
2010. febr. 11. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem akar veled kezdeni, az nem véletlen. Ami nem megy, nem kell eröltetni. Ettől függetlenül, ha nagyon tetszik a srác, akkor próbálj vele többet beszélgetni, legyél vele kedves, vagy a haverodat is bevonhatod, hogy hozzon össze egy véletlen találkozást - közös programot. Minden pasival személyesebb irányba lehet terelni a beszélgetést, fel lehet hozni a párkapcsolat témát, hogy kivel mi történt, miről mit gondol... Ha így közelebb kerülsz hozzá, van esély, hogy lép. Ha nem lép ezek után, akkor hagyd. Később sem lesz jobb, és nem érdemes kierőszakolni egy viszonyt.
2010. febr. 11. 09:04
 6/6 anonim válasza:

szerintem próbálj te közeledni felé de cak óvatosan nehogy megilyedjen. ha tényleg félénk és csak ez miatt nem mer lépni te meg kezdeményezel akkor lehet bátrabb lesz. ha meg nem jön össze akkor vmi más van a háttérben.

egy próbát megér szerintem.

2010. febr. 11. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!