Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éljek a lehetőséggel?

Éljek a lehetőséggel?

Figyelt kérdés

Apukám nem foglalkozik velem, nem szeret, folyton csak szid, hétköznap nem lehetek a barátommal, egyik nap is kicsit össze kaptam a pasimmal,ő meg eljött elénk és úgy 15-20 percet sétáltunk, apám már ezért el akart tőle tiltani. A 14 éves húgom nem jár iskolába, lop mindenkitől mindent, nagyon problémás, mégis ő van elkényeztetve. :/ Decemberben csak 4 cipőt kapott, én meg 1-et évente HA!! kapok. :S 12 000 forintos kabát, 4000 forintos sapka. -.-"

Én meg ha 1 napot otthon maradok mert rosszul voltam apám szétszedi a gépem, leveszi az ajtóm, hónapokig nem láthatom a barátom,stb. És pénteken apám és a pasim anyukája beszéltek telón,és apám azt mondta hogy haza se mennyek. :| És anyukája mondta hogyha úgy lenne, akkor költözzek ide. De nem szeretném kihasználni őket, a pasimmal lassan 8 hónapja együtt vagyunk! Nagyon jár az agyam, mit tennétek? Próbáltam már vele beszélni,sehova nem jutottunk!

17L

2012. febr. 20. 08:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Persze, tudom hogy azért ajánlották fel.

De nekem kellemetlen hogy ilyen apám van, aki mindig csak panaszkodik és csak a rosszat mondja. Hogy nézzek a szemükbe? Miért jó ez neki?

2012. febr. 20. 09:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Apádnak bizonyára gondjai vannak, ami nem értenél meg, ezért nem köti az orrodra. Ha elég lenne a pénze, a hangulata is más lenne. Így állandó stresszben él, hogy nem tudja megadni nektek amit szeretni. Lehetnek munkahelyi gondjai is. Bármikor kirúghatják manapság a dolgozót, vagy ha vállalkozó - csődbe mehet mások miatt is.
2012. febr. 20. 10:35
 13/15 anonim ***** válasza:
2012. febr. 20. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezt meg kéne mutatnod apádnak...:

"Amikor tini volt és lett egy komoly kapcsolata - most az a fiú lesz a férje - akkor tiltottam őket egymástól, hogy tanuljanak hétköznap, hétvégén mehet... Nem szólt semmit, elfogadta. De amikor össze kaptak kicsit a barátjával, a fiú eljött a házunk elé, és megbeszélték a dolgokat, én ezért is szóltam, már tudom hogy nem kellett volna ilyen keményen fognom őt. Kivételeztem a húgával, stb. És azt mondta akkoriban, hogy majd akkor fogok mindent bánni mikor a húga sz*rni fog a fejünkre, és ha idősebbek leszünk és segítség kell, akkor ő se fog jönni, majd vissza kapjuk.

50F "

2012. febr. 20. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
JA és amikor elmentetek sétálni, akkor csórta el a dagadt hugod a szemüveged...se.ggfej lehet :/
2012. febr. 20. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!