Éljek a lehetőséggel?
Apukám nem foglalkozik velem, nem szeret, folyton csak szid, hétköznap nem lehetek a barátommal, egyik nap is kicsit össze kaptam a pasimmal,ő meg eljött elénk és úgy 15-20 percet sétáltunk, apám már ezért el akart tőle tiltani. A 14 éves húgom nem jár iskolába, lop mindenkitől mindent, nagyon problémás, mégis ő van elkényeztetve. :/ Decemberben csak 4 cipőt kapott, én meg 1-et évente HA!! kapok. :S 12 000 forintos kabát, 4000 forintos sapka. -.-"
Én meg ha 1 napot otthon maradok mert rosszul voltam apám szétszedi a gépem, leveszi az ajtóm, hónapokig nem láthatom a barátom,stb. És pénteken apám és a pasim anyukája beszéltek telón,és apám azt mondta hogy haza se mennyek. :| És anyukája mondta hogyha úgy lenne, akkor költözzek ide. De nem szeretném kihasználni őket, a pasimmal lassan 8 hónapja együtt vagyunk! Nagyon jár az agyam, mit tennétek? Próbáltam már vele beszélni,sehova nem jutottunk!
17L
Persze, tudom hogy azért ajánlották fel.
De nekem kellemetlen hogy ilyen apám van, aki mindig csak panaszkodik és csak a rosszat mondja. Hogy nézzek a szemükbe? Miért jó ez neki?
TE vagy az , ugye? :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Erről ez jut eszembe: (ugyanez a sztori)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ezt meg kéne mutatnod apádnak...:
"Amikor tini volt és lett egy komoly kapcsolata - most az a fiú lesz a férje - akkor tiltottam őket egymástól, hogy tanuljanak hétköznap, hétvégén mehet... Nem szólt semmit, elfogadta. De amikor össze kaptak kicsit a barátjával, a fiú eljött a házunk elé, és megbeszélték a dolgokat, én ezért is szóltam, már tudom hogy nem kellett volna ilyen keményen fognom őt. Kivételeztem a húgával, stb. És azt mondta akkoriban, hogy majd akkor fogok mindent bánni mikor a húga sz*rni fog a fejünkre, és ha idősebbek leszünk és segítség kell, akkor ő se fog jönni, majd vissza kapjuk.
50F "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!