Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éljek a lehetőséggel?

Éljek a lehetőséggel?

Figyelt kérdés

Apukám nem foglalkozik velem, nem szeret, folyton csak szid, hétköznap nem lehetek a barátommal, egyik nap is kicsit össze kaptam a pasimmal,ő meg eljött elénk és úgy 15-20 percet sétáltunk, apám már ezért el akart tőle tiltani. A 14 éves húgom nem jár iskolába, lop mindenkitől mindent, nagyon problémás, mégis ő van elkényeztetve. :/ Decemberben csak 4 cipőt kapott, én meg 1-et évente HA!! kapok. :S 12 000 forintos kabát, 4000 forintos sapka. -.-"

Én meg ha 1 napot otthon maradok mert rosszul voltam apám szétszedi a gépem, leveszi az ajtóm, hónapokig nem láthatom a barátom,stb. És pénteken apám és a pasim anyukája beszéltek telón,és apám azt mondta hogy haza se mennyek. :| És anyukája mondta hogyha úgy lenne, akkor költözzek ide. De nem szeretném kihasználni őket, a pasimmal lassan 8 hónapja együtt vagyunk! Nagyon jár az agyam, mit tennétek? Próbáltam már vele beszélni,sehova nem jutottunk!

17L

2012. febr. 20. 08:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
elköltözhetsz hozzájuk, de ő meg rendőrökkel vitettethet haza. Öngól.
2012. febr. 20. 08:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Az lehet,de szinte minden nap megkapom hogy költözzek már el! És közbe nem csinálok semmit. De majd később fog rájönni amikor a húgom sz*rni fog a fejére mint most,csak nem veszi(k) észre!
2012. febr. 20. 08:42
 3/15 anonim válasza:
Lehet elsőre hülyeségnek hangzik,de mi lenne,ha egy kis időre azt csinálnád amit mondanak.ha akkor is "belekötnek" mindenbe próbálkozhatsz a költözéssel vagy várd meg míg 18 leszel,ha tényleg ennyire rossz a helyzet.
2012. febr. 20. 08:55
 4/15 A kérdező kommentje:

De ezt már nem lehet kibírni. :/

Úgy beszél velem mint egy kutyával, mindenért büntet! Azért is mert megmondtam neki,hogy hülyén nevelt minket, az egyik el van kényeztetve, közbe lop a rokonoktól is, mindenkitől! Elegem van. :/

2012. febr. 20. 08:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Mikor leszel 18?Onnantól már elvileg -hacsak nem vagy gondnokság alá helyeztetve- nem szólhat bele,hogy hol vagy...rendőrök - legalábbis hazavitetés-ügyileg - pedig eleve ki vannak zárva
2012. febr. 20. 09:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Jövőre. :/
2012. febr. 20. 09:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Vannak dolgok amiket ki kell érdemelni. Akár tetszik akár nem, akié a pénz, az mondja meg mire költi. Ha nem így van, akkor nincs jól. Akár tetszik akár nem Ő a főnök otthon, amíg ő fizeti a munkájával keresett pénzből a lakást-kaját. Ha apukád nem issza-kártyázza, stb. a pénzt, akkor még nincs nagy baj.

Ha elmész máshova, néhány nap után úgyis elküldenek mert egy ember eltartása pénzbe kerül. Ha befogadnak, nekik kevesebb jut.

2012. febr. 20. 09:01
 8/15 anonim ***** válasza:
inakbb mas nyakara mesz? ok fognak majd eltartani? ezt te sem kepzelheted. egy evet meg kibirsz aztan mehetsz dolgozni es eltarthatod magad.
2012. febr. 20. 09:02
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát én is ezt mondtam!

Hogy nem akarom kihasználni őket.

2012. febr. 20. 09:04
 10/15 anonim ***** válasza:
persze udvariassagbol felajanlottak, de ezt akkor sem szabad elfogadni, majd gondolod hogy apad penzt is fog adni nekik, vagy csak ugy szivessegbol tartsanak el?kellemetlen lenne ez neked is meg nekik is. menj el diakmunkara legyel onallo ha az apadtol nem kapsz meg mindent...aztan 18 eves korodban meg mar tudsz rendes allast keresni es kulonkoltozni.
2012. febr. 20. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!