Éljek a lehetőséggel?
Apukám nem foglalkozik velem, nem szeret, folyton csak szid, hétköznap nem lehetek a barátommal, egyik nap is kicsit össze kaptam a pasimmal,ő meg eljött elénk és úgy 15-20 percet sétáltunk, apám már ezért el akart tőle tiltani. A 14 éves húgom nem jár iskolába, lop mindenkitől mindent, nagyon problémás, mégis ő van elkényeztetve. :/ Decemberben csak 4 cipőt kapott, én meg 1-et évente HA!! kapok. :S 12 000 forintos kabát, 4000 forintos sapka. -.-"
Én meg ha 1 napot otthon maradok mert rosszul voltam apám szétszedi a gépem, leveszi az ajtóm, hónapokig nem láthatom a barátom,stb. És pénteken apám és a pasim anyukája beszéltek telón,és apám azt mondta hogy haza se mennyek. :| És anyukája mondta hogyha úgy lenne, akkor költözzek ide. De nem szeretném kihasználni őket, a pasimmal lassan 8 hónapja együtt vagyunk! Nagyon jár az agyam, mit tennétek? Próbáltam már vele beszélni,sehova nem jutottunk!
17L
De ezt már nem lehet kibírni. :/
Úgy beszél velem mint egy kutyával, mindenért büntet! Azért is mert megmondtam neki,hogy hülyén nevelt minket, az egyik el van kényeztetve, közbe lop a rokonoktól is, mindenkitől! Elegem van. :/
Vannak dolgok amiket ki kell érdemelni. Akár tetszik akár nem, akié a pénz, az mondja meg mire költi. Ha nem így van, akkor nincs jól. Akár tetszik akár nem Ő a főnök otthon, amíg ő fizeti a munkájával keresett pénzből a lakást-kaját. Ha apukád nem issza-kártyázza, stb. a pénzt, akkor még nincs nagy baj.
Ha elmész máshova, néhány nap után úgyis elküldenek mert egy ember eltartása pénzbe kerül. Ha befogadnak, nekik kevesebb jut.
Hát én is ezt mondtam!
Hogy nem akarom kihasználni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!