Miért éljek? Mi tehetne boldoggá?
Figyelt kérdés
Nincs miért élnem többé és ez az érzés nem szűnik meg. nem segít semmi, elfáradtam....2011. szept. 6. 00:19
1/27 A kérdező kommentje:
Szeretnék meghalni....
2011. szept. 6. 00:22
2/27 anonim válasza:
Érezted már valaha magad boldognak? Akár egy percre,egy órára is? Biztos vagyok benne.
Én rájöttem, hogy eddig 3 napig voltam igazán felhőtlenül boldog. Mind a három dátumra pontosan emlékszem,pedig annak már 7 éve.
Mégis az a célom, hogy újra olyan boldog legyek. Már kicsit más a jövőképem,mint 7 éve, néha elbizonytalanodom, van hogy napokig sz*rérzésem van és lrtelmetlennek látok mindent. Aztán rájövök, ez hülyeség. Ha mások is tudnak boldogok lenni szegényen,és még betegen is,akkor én miért ne tudnék????????
Nincs lehetetlen,csak tehetetlen..Sajnos tenni kell,közdeni mindenért...
3/27 anonim válasza:
En is erzek igy sokszor. Az egesznek semmi ertelme, mindig ugyanaz. Elore lehet tudni mindent.
4/27 anonim válasza:
Most olyan a lelki világom hogy én is legszívesebben meghalnék.
5/27 Argloss válasza:
Nézz körül a világban... Tényleg azt hiszed, hogy neked annyira rossz? Az önsajnálattól még senki sem lett jobban... Talán tegyél valamit a szebb jövőért. Erre egyedül te vagy képes, más nem találhatja ki neked a tökéletes életcélt, csak te magadnak... Meghalni sem olyan könnyű és kellemes, mint gondolod. Az embereknek relatív az időérzékelése, szóval egy örökkévalóságnak tűnne mialatt meghalnál...
6/27 A kérdező kommentje:
Amióta élek küzdök, és , hogy voltam-e boldog? Nagyon nagyon rövid ideig. Elfáradtam a küzdésbe és nincs is miért. Hosszú ideje gondolkozok azon, hogy véget vetek ennek, de "szeretek" élni azt leszámítva, hogy minden egyes perce fáj.
2011. szept. 6. 00:29
7/27 A kérdező kommentje:
Önsajnálat... nem sajnálom magam, azt sajnálom, hogy megszülettem.
2011. szept. 6. 00:31
8/27 Argloss válasza:
Az élet küzdelem. Minden lélegzetvétel az. Azért a pár boldog pillanatért élünk amiért meg kell szenvednünk... Ha ez nem tetszik azzal nem tudsz mit kezdeni. Ha minden jó lenne, akkor is üresnek éreznéd az életed...
9/27 anonim válasza:
Várd meg azokat az időket, amik meghozzák a boldogságot. Azok az idők is várnak Rád! ;)
10/27 anonim válasza:
megkérdezhetném mennyi idős vagy, hogy "elfáradtál"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!