Miért éljek? Mi tehetne boldoggá?
Én az a válaszadó vagyok, aki azt javasolta, hogy várd meg a jó időket.
Olvasom a kommentjeidet, és azt vettem észre - az előttem szólók is írtak hasonlókat -, hogy akármilyen bajba kerültél, kimásztál belőle. Ne a rosszra gondolj, hanem a jóra, és az erődre!
Például: ne arra gondolj, hogy három gimnáziumba kellett járnod a hülye emberek miatt, hanem arra, hogy másik és megint másik gimnáziumba mentél! Nem az utcára prostinak mondván, hogy "leszarom". És akkor most sorolom: volt erőd ilyen fiatalon elköltözni otthonról, és még főiskolát is kezdtél. Újra tudtál kezdeni kapcsolatokat, Te találtad ki a kutyatenyésztést is, és nem a szomszéd ;) . Nem is sorolom végig! Különleges ember vagy, aki kapaszkodhat a saját erejébe, mert VAN!!!!! Kicsit kell az embernek ilyen csapások után sírdogálni, sántikálni, de az ilyen időszakokban is tudd, hogy megjavítod a saját életedet! Nem dőlt össze a világ, hanem kicsit töltődnie kell az erőforrásaidnak a sírdogálásokkal, és az ilyen elkeseredésekkel, amilyenben most vagy!
Még egyszer mondom: különleges ember vagy! Várnak Téged azok a jó idők hidd el! :)
A válaszaim 100 %-ban hasznosak (most fedeztem fel), úgyhogy elhiheted! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!