Mit szóltok a Katara névhez?
Hát nekem nagyon tetszik a Katara név, perszeénis láttam a sorozatot és nekem is nagyon tetszik.Megmondom őszintén sztem nem szivatod meg ezzel a névvel.Ha ezen gondolkozol hogy szivatnák akkor mondok valamit amitől egyből normális névnek fogod gondolni.Ne értsetek félre nem vagyok fajgyűlölő szal ne nevezzetek rasszistának de gondolj bele, jobb mint a mostani cigánynevek hogy Lakatos Nintendo meg Lakatos Facebook és így tovább.
A Katara az egy szép név nekem is tetszik ezen már énis elgondolkoztam.De én inkább arra jutottam hogy a lányomat Kya-nak fogom nevezni mivel tudod ki az a Katara ezért gondolom tudod hogy ki Kya is. De ne az érdekeljen hogy mit mond más hanem az hogy te mit gondolsz.
Külömben is mondom annyi nem magyar van magyarországon akinek olyan arab meg afrikai és angol nevei vannak, hogy szerintem nemnagyon fog feltűnni másoknak ez a név főleg ha belegondolok nem most akarsz gyereket csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!