Mit szóltok ehhez az esethez? Engem nagyon ledöbbentett.
Sajnálatos eset, de sajnos előfordul.
Itt az volt a hiba, hogy a szülő megtanította a gyereket összerakni a fegyvert (magától már csak nem ilyen profi).
Az öngyilkosos sztori csak az olvasóhajhász akció, így többen olvassák a cikket.
Légpuskával sokat lőttünk gyerekkoromban tárgyakra apámmal. Első néhány alkalom arról szólt, hogy megtanított a fegyvert használni és szigorúan a számba rágta, hogy
1. csak az ő jelenlétében lehet a kezemben
2. mindig töltöttként kell kezelni, magamtól és más élőlénytől elfordítva a csövet a föld felé (inkább a lábamat lőjem meg véletlenül, mint máshol).
Apám soha nem ütött meg, egyetlen kivétel az volt, amikor engedély ellenére meglátta a puskát a kezemben. Akkora pofont kaptam, hogy körbefordult a fejem.
És itt csak egy légpuskáról volt szó, amivel legrosszabb esetben a szememet tudtam volna kilőni, halálos sérülést nehezen okoztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!