Milyen programod volt/van/lesz?
Páromnak ma van a szülinapja, hozzá megyek, sütizünk, beszélgetünk:)
Holnap irány vissza az egyetemre, illetve egyelőre a páromhoz, hétfőn-kedden vissza az én egyetememre.
Amúgy itthon leszünk, nem csinálunk semmit, elvagyunk mint a befőtt:) örvendünk, hogy tudunk kicsit lazítani...
Utálok hóembert építeni, főleg egyedül, de már örülök, hogy olvad. :)
Kedves utolsó, kellemes szülinap-ünneplést! :)
hát nekem előreláthatólag minimum 460 pont kell (csak a tavalyi pontszámarányokat tekintve, és akkor még nem számoltam bele a létszám felére csökkenését), szóval igenis vért izzadok. bár a mai nap még csak sima izzadtság volt nem vittem túlzásba:D
kedves kérdező, az eltére pályázom bejutni:)
36-os válaszoló vagyok. Hmm nem gondoltam volna, hogy még valaki magára ismer a leírásból. :D Utolsó kommentedből ítélve, akkor 8.-os vagy, ugye? Én is (15L), csak nem Magyarországon élek, nálunk más "rendszer" van, és majd csak júniusban lesz sajnos a felvételi, addig még azon is van időm gondolkodni, hogy egyáltalán hova szeretnék továbbmenni. :))
Akkor fogyózol te is? Mióta? Ha gondolod írhatod privibe is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!