Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen programod volt/van/lesz?

Milyen programod volt/van/lesz?

Figyelt kérdés
Mit csinálsz most, mit tervezel hétvégére? Ötleteljünk. :-)
2012. febr. 17. 19:51
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
Jön az olvadás, építek 1 bazinagy hóembert amíg még sok a hó. Ti is tegyetek így. :D
2012. febr. 18. 12:41
 42/52 anonim ***** válasza:

Páromnak ma van a szülinapja, hozzá megyek, sütizünk, beszélgetünk:)

Holnap irány vissza az egyetemre, illetve egyelőre a páromhoz, hétfőn-kedden vissza az én egyetememre.

Amúgy itthon leszünk, nem csinálunk semmit, elvagyunk mint a befőtt:) örvendünk, hogy tudunk kicsit lazítani...

2012. febr. 18. 14:34
 43/52 A kérdező kommentje:

Utálok hóembert építeni, főleg egyedül, de már örülök, hogy olvad. :)

Kedves utolsó, kellemes szülinap-ünneplést! :)

2012. febr. 18. 18:22
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Én emeltezni csak angolból fogok, a többi sima közép. Én nem parázok rá, mert nem kapott állami helyet az iskola ahova megyek, így felesleges vért izzadnom a tanulástól, költségesre így is úgy is felvesznek mert az alap pontszámom bőven meg lesz.
2012. febr. 18. 18:30
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem előreláthatólag minimum 460 pont kell (csak a tavalyi pontszámarányokat tekintve, és akkor még nem számoltam bele a létszám felére csökkenését), szóval igenis vért izzadok. bár a mai nap még csak sima izzadtság volt nem vittem túlzásba:D

kedves kérdező, az eltére pályázom bejutni:)

2012. febr. 18. 18:51
 46/52 A kérdező kommentje:
Sok szerencsét kívánok mindkettőtöknek! :)
2012. febr. 18. 18:54
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
Én gazdasági szakra akarok menni, ahol 250 hely van, de nem tudom hova osztották őket, én nem tágítok az iskola mellől, viszont itt egy gazdasági szak sem kapott állami helyet. Szóval bebuktam. Mondjuk mi amúgy is mindig úgy készültünk, hogy költségesen tanulok, mert sosem voltam kitűnő tanuló, így a pontszámaim sose ütötték volna meg az állami határt még a régi rendszerben sem, nem hogy most...
2012. febr. 18. 19:17
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Imádkozom hogy felvegyek álmaim gimnáziumába.
2012. febr. 19. 15:54
 49/52 A kérdező kommentje:
Mi is reméljük, hogy összejön! :)
2012. febr. 19. 16:16
 50/52 anonim ***** válasza:

36-os válaszoló vagyok. Hmm nem gondoltam volna, hogy még valaki magára ismer a leírásból. :D Utolsó kommentedből ítélve, akkor 8.-os vagy, ugye? Én is (15L), csak nem Magyarországon élek, nálunk más "rendszer" van, és majd csak júniusban lesz sajnos a felvételi, addig még azon is van időm gondolkodni, hogy egyáltalán hova szeretnék továbbmenni. :))

Akkor fogyózol te is? Mióta? Ha gondolod írhatod privibe is.:)

2012. febr. 19. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!