Milyen programod volt/van/lesz?
én retro buliba készülök holnap, Happy Gang lesz, ami kiskorom nagy zenekara volt :D barátnőmnél alszok, vasárnap haza, és megpróbálom majd kipihenni..:)
23n
Ma itthon punnyadtam, egész nap. Holnap jön nagybátyám, szóval délután gondolom társasozunk. Estére koncert volt tervezve, egészen múlthét szombatig... Aztán több tényező hatása miatt, mégse megyünk :(. Szóval este is punnyadás lesz... Vasárnapra semmi ötlet, bár remélem barátom nem lesz annyira hullafáradt, és feljön ebédre, az egy kicsit feldobná a hétvégémet. :)
20/l
Most netezek, ábrándozok, hogy milyen jó lenne ha a szerelmem felhívna vagy írna, mert hétfőn összeveszett velem...és lehet, hogy vége. Holnap elhozom a férjemtől a gyerekemet és szétpuszilom(!:-), majd vásárolunk, számlákat fizetek be. Este mennék buliba...vasárnapot még nem tudom.
Hát, tudnék izgalamasabbat, de ez van most...de majd lesz jobb!:-)
39/N
Akkor nektek nagyon sok boldogságot kívánok! :)
A Happy Ganghez jó szórakozást. :)
Hát.. kb nekem is punnyadás lesz. Már nagyon várom a nyarat.
Ma hatalmasat fogok aludni, legalábbis remélem, mert úgy néz ki végre nem jön egy foga se a fiamnak.
Holnap megsütöm a férjem kedvenc sütijét, szétbabázom magam mint minden nap aztán végre 3 hónap után kilépek az ajtón gyerek nélkül és megiszok egy kávét a barátnőmmel!
holnap bocsánatot kérek a barátomtól, amiért már megint a semmin sértődtem meg, aztán tanulok, visszaviszem a könyvtárba az ezer éve lejárt könyveket:), tanulok. vasárnap és hétfőn(mert jövőhéten síszünet:)) nagy valószínűséggel tanulni fogok, meg még többet tanulni, kedden megyek a barátomhoz, ahol a változatosság kedvéért tanulni fogunk meg ahogy magamat ismerem pár film és néhány kör honfoglaló is bele fog férni:D szerdán megyünk színházba, utána találka a barátokkal és megyünk bulizni, csütörtökön alszok, aztán hazamegyek és tanulok még egy kicsit, pénteken folytatom ezt az egetrengetően izgalmas és érdekfeszítő tevékenységemet, szombaton összepakolok a koleszra, aztán tartunk egy ilyen 6személyes vicces estét a szobatársaimmal meg mindegyikőnk barátjával az egyik srácnál. vasárnap remélhetőleg sikerül hamar felkelnem, elmegyünk a barátomékhoz, és folytathatom a tanulást, feltéve persze, hogy lesz még rá agykapacitásom. éljen az érettségi.
ja meg kihagytam hogy valamelyik este lehet elmegyünk éjszakai fürdőzésre:)
Jó kis programok. :)
Anyuka, neked pedig kitartást a sok-sok éjszakázáshoz. :)
Most epp a nappaliban ülök a laptopommal, es a rendkivül izgalmas Megasztart nezem.
Ezutan fölmegyek es
a.) filmet nezek
b.) online poker (persze jatekpenzes)
c.) neten lezenges
d.) alvas.
Holnap meg nem tudom, mit csinalok, igazabol sok kedvem nincs kimozdulni, mert tel van, ho es hideg... :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!