Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen programod volt/van/lesz?

Milyen programod volt/van/lesz?

Figyelt kérdés
Mit csinálsz most, mit tervezel hétvégére? Ötleteljünk. :-)
2012. febr. 17. 19:51
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
89%

Úgy tervezem, hogy mély depresszióba esem és sajnálom magam vasárnapig, aztán tanulok. Sajnos nem tudok találkozni a barátommal, mert olyan csóró vagyok, hogy 1200 forintom nincs vonatjegyre - nála szintén ez a helyzet.

Megnézek néhány filmet, sírok, cicát nyúzom, csak hogy a szeretethiányomon kicsit dobjak, aztán megnézek még egy filmet. Csak pisilni, meg enni kelek fel, meg esetleg fürdeni, fogatmosni.

2012. febr. 17. 19:55
 2/52 anonim ***** válasza:
100%
első xD én szombaton farsangra megyek....vasárnap meg Misére meg barátnőm eljön...hmm ennyi meg olvasok mamámnál leszek :)))) te?
2012. febr. 17. 20:04
 3/52 anonim ***** válasza:
100%
gép, barátnőzés, aztán persze kedvenc bandánkról a beszélgetés stb... ; ) Tanulás : ) 14L
2012. febr. 17. 20:07
 4/52 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló, mint a másodiknál. :)

Szombaton este farsangi buli, vasárnap mise...aztán ennyi.

2012. febr. 17. 20:09
 5/52 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozok azon hogy a kiszemeltemmel mikor jövünk már össze, mert egymás agyának húzásából mindig vitáink vannak! Egyszerűbb lenne szobára menni és mindent elintézni, de hát ezt nem mondhatom oda!

És te?

2012. febr. 17. 20:13
 6/52 anonim ***** válasza:
65%
Kutyámat hülyére zabáltatom instant kakaóporral, aztán összefosatom vele a főtéren a szűzhavat!
2012. febr. 17. 20:14
 7/52 anonim ***** válasza:
100%
19:55: összedobni se tudjátok az árát?
2012. febr. 17. 20:21
 8/52 A kérdező kommentje:

Kedves első, neked biztos ez haláli nap, de nagyon jót mosolyogtam rajta. Kívánom, hogy minél előbb találkozz a barátoddal. :)

A többieknek köszönöm, aki elmerül a tanulásban, annak sok sikert.

Én antiszociálódom. Ma valami farsangi buli lesz, de nem megyek. Hétvégén megerőszakolom magam a tananyaggal, mert a héten hiányoztam a suliból, és van mit bepótolnom. Vasárnap reggel mise, és talán megnézek egy jó filmet. :-) Barátom nincs, akivel hasznosan és csodálatosan eltölthetném az időm, úgyhogy inkább kutyázok egyet. :)

2012. febr. 17. 20:21
 9/52 A kérdező kommentje:
Kedves hatos! Sajnálom a kutyádat. :-D
2012. febr. 17. 20:22
 10/52 anonim ***** válasza:
100%

holnap nagymami szülinapozás.....izgi..

vasárnap remélhetöleg korizás

2012. febr. 17. 20:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!