Milyen programod volt/van/lesz?
Igazából én nem is szeretem a telet. :S Egy hétig-még az elején- tök szép, hogy esik a hó, és fehééééért, de semmit nem lehet csinálni. :S Inkább a nyár. :)
Érettségi.. huh, húzós lehet, kitartást! :)
koplalok mert meghiztam es [igaz hogy csak szerintem de akkoris] dagadt vagyok.
bőgök egy sort, mert dagadt vagyok.
megírom a fogalmazást magyarra.
eljárom a sikertáncomat, hogy sikerüljön ismét lefogynom.
megint bőgök egy sort.
gondolkozok, hogy bele fogok-e férni a ruhámba, amit március közepén kell felvennem.
esküdözöm magamnak, hogy addig nem megyek vásárolni, míg le nem fogyok.
bőgök egy sort anyáméknak, hogy én márpedig nem fogok S-nél nagyobb ruhákat felvenni. illetve elsírom magam nekik, hogy mindenki a képembe hazudott, hogy nem híztam meg, közben meg igen.
esküdözöm mindenkinek, hogy le fogok fogyni, és 50x elmondom mindeninek, hogy 2 napig csak gyümölcsöt fogok enni, utána meg koplalok.
esküdözöm magamnak, hogy tornázni fogok, közben meg tudom, hogy nem.
nézem magam a tükörbe.
kivasalom a hajam, hogy legalább a fejem szép legyen.
aztán bőgök még egy sort, hogy persze hasam meg combom meg csípőm van, fenekem meg mellem meg semmi.
kb ennyi. ja meg kimegyek macskázni, kutyázni...
máshova nem megyek, mert nem akarom, hogy ilyen állapotban emberek meglássanak.
32-es vagyok.
Szerencsére nem, csak láz-megfázás-nemkapoklevegőt, de így is brutális volt ez a másfél hét... Kezdtem azt érezni, hogy jól vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy én attól még messze vagyok, tekintve, hogy nagyon köhögök :S
Most mesét nézek (22 éves fejjel :D )
Majd reggeli, felöltözök, elmegyek boltba. Haza jövők, ebédet főzök majd ha kész takarítás.
Végül majd jöhet a jól megérdemelt pihizés, film nézés, zene hallgatás, könyv olvasás, majd később elmerülök egy jó habos fürdőben és utána alvás.
Holnap sütit sütök a Vőlegényemnek, holnap végre nem dolgozik, majd megyünk ebédelni anyuékhoz és utána szintén pihizünk. :)
22/N
27es vagyok.
még "csak érettségi", de az emeltek annyira azért nem könnyűek hogy az utolsó két hétre hagyjak mindent:) meg hát ezen múlik hogy felvesznek-e az államilag támogatottak közé, és ha már választhatok, hogy fizetek vagy tanulok, akkor inkább tanulok:)
ezt annak a válaszolónak írtam aki azt hitte, államvizsgára tanulok ennyit:D
Szerintem pedig legyen kedved ahhoz a videóhoz, biztos nem kért volna meg erre, ha nem lenne hozzá tehetséged. :) Meg milyen jó lehet ilyen feladatot végezni. Lehet, valahol majd még be is mutatják. :)
35. válaszoló, neked igazán dolgos heted lesz. Sajnálom, kitartást! Mindig ilyen húzósak a hétvégéid, vagy csak most?
Kedves 36-os, mintha magamat hallottam volna, főleg annál a mondatnál, hogy: "kivasalom a hajam, hogy legalább a fejem szép legyen. " :DDDDDDDDDDD Hatalmas. Egyébként meg ne legyél szomorú, tél van, hó van, depi és szomorúság, semmit nem lehet csinálni a szabadban (jó, van pár téli sport, de én azokat utálom), majd jön a nyár, többet lehet mozogni. :)
Jobbulást kívánok Neked, igyál sok citromos teát, és egyél sok gyümölcsöt! :)
Mesét néha én is nézek, azok a régi klasszikus Disney-k nagyon jók, szeretem őket. Te milyen mesét néztél? :)
Milyen egyetemre/fősulira készülsz, ha szabad kérdezni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!