Mi lesz a hétvégi programod?
Figyelt kérdés
kort és nemet ha lehet írjatok2010. szept. 10. 18:43
1/19 anonim válasza:
vagy megyek holnap falura vagy nem,emelett készülök a sulikezdésre mert nekem hétfőn kezdődik meg,amit egyáltalán nem várok :S
2/19 baranyi kálmanné válasza:
Nagyon nem lesz jó idő , így szerintem tanulás,tv,takaritás.
3/19 A kérdező kommentje:
1.jó neked hogy csak most kezdődik a suli nekem már két hete van
2.nekem is hasonló lesz
várom a többi válaszokat!!!!!!!!!
=D=D=D
2010. szept. 10. 18:58
4/19 anonim válasza:
samp 0.3 és motor ezerrel emellett aliens vs predator 2 és internet + tv
5/19 zsana1495 válasza:
lehet, hogy átmegyek B.csabára a fesztiválra, de ez nem biztos, az viszont biztos, hogy holnap megyek vezetni:)
15/L
6/19 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat!!!:)
2010. szept. 10. 19:28
7/19 anonim válasza:
Nekem : ANyámék elmennek a barátaikhoz hozzám átjön a szomszéd gyerekei mert ő szüleik is mennek , aztán vasárnapig nálunk lesznek és megyünk majd moziba . 12/L
8/19 Ikszdé xD válasza:
Első: Nekem is 13.tól lesz suli, és hogy megnyugtassalak, én se várom :((
Valószínűleg az utolsó simításokat végzem mejd. (:
10/19 anonim válasza:
először is szombat reggel egy olyan orbitálisat fogok sz@rni, hogy szétreped a házfal, aztán átmegyek a barátnőmhöz és úgy szétb@szom hogy másfél napig nem kel fel az ágyból, utána eszek, alszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!