Milyen programod volt/van/lesz?
Figyelt kérdés
Mit csinálsz most, mit tervezel hétvégére? Ötleteljünk. :-)2012. febr. 17. 19:51
11/52 anonim válasza:
A kutyásnak üzenem, hogy a kakaópor túladagolásától szorulás lesz, nem hígfosás. :D De vááágom.
Én egyébként holnap találkozom két régi jó barátommal, sütizünk, forrócsokizunk egyet; aztán délután megyek haza a családomhoz másfél napra. Remélem, múkodni fog a MÁV. :D
12/52 anonim válasza:
Ma a barátomnál alszok, holnap egész nap csak pihenünk, fekszünk az ágyban, filmezünk, csak enni kelünk fel. Majd hazahoz, ő korán lefekszik mert vasárnap dolgozik. Én még este valószínűleg gépezek, beszélgetek pár barátommal, vagy filmet nézek. Vasárnap én szintén egész nap pihenek, délután lehet, hogy sütök valami sütit, aztán este értem jön a barátom, nála alszok, és hétfőn onnan megyek suliba. 18/L
13/52 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked akkor nagyon jó lesz. :) A korizás sem rossz, a MÁV-nak pedig már most üzenem, hogy: MÚÚÚKODJ! :)
2012. febr. 17. 20:30
14/52 anonim válasza:
2. vagyok és nagyon tetszik hogy jártok misére...sajnos csak én vagyok mindig gyerek meg hittanra is 150 gyerekből csak kb 15-en járnak :( kevés a hívő de én pótolok 10-et :D
15/52 anonim válasza:
Most sütöttem egy nagy adag sütit, befeküdtem az ágyikómba és gépezek. Holnap talán elmegyek könyvtárba, majd vásárolni, aztán kutyát sétáltatok. Vasárnap lazulok egy kicsit és viszem sétálni ismét a kutyát. Többi időm gépezéssel fog eltelni, azthiszem.
16/52 anonim válasza:
Második: én ugyan már nem vagyok gyerek, de azért örülök, hogy te ilyen lelkes vagy. :) Csak aztán mindig maradjon benned ez a lelkesedés, ne hagyjon alább később sem!
És sosem a létszám a lényeg, hanem a minőség, ezt ne felejtsd! ;)
(4. voltam.)
17/52 A kérdező kommentje:
Én hiszek. :)
Sütögetni is szeretek. :)
2012. febr. 17. 20:46
18/52 anonim válasza:
Holnap mi is szülinapozunk, a nagymamámat köszöntjük fel. :) Végre együtt lesz a család.Megragadjuk az alkalmat,hogy az elkészült esküvői meghívókat átadjuk.Vasárnap napközben pihenés,aztán este munka.
19/52 A kérdező kommentje:
Te készülsz házasságra? :)
2012. febr. 17. 20:54
20/52 anonim válasza:
Ma pihenés, egész héten 6ig dolgoztam, hulla vagyok. Holnap anyóssal reggeli, kávézás, vásárlás, délután tanulás, este barátnőzés. Vasárnap szüleimnél ebéd, aztán megint tanulás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!