Vezeték nevet változtatok, milyen nevet ajánlotok? Lent
Nincs a családban senkinek olyan vezeték neve ami illene a nevemhez és tetszene is. Az egyik ükapám neve Pauly volt, de őt nem ismertem, ez az egyik ami tetszik. Van valami ötletetek?
A nevem Ráhel.
Hmmm a Szigeti nem is olyan rossz, gondolkozom rajta:)
A családban előfordult vezetéknevek: Doman, Gergely, Oláh, Herczeg, Hurtos, Pauly, Királyfi. Több nem jut eszembe.
És most Rácz vagyok, ezt akarom megváltoztatni. A Pauly Ráhel hogy tetszene nektek mint kívülállók?
Bakker azt hittem fiú névxD
Kiss Ráhel?
Miért szeretnéd megváltoztatni?
Amúgy bármire megváltoztathatod, nyílván pénzbe kerül, de szabad vagy nem csak a családodban előforduló nevekre változtatni.
És ha esetleg várnál addig, míg férjhez mégy, akkor felveszed a férjed nevét és kész. A születési neved így is úgy is meg kell, hogy maradjon, néhány hivatalos dokumentációban, meg a gyerekeidnek is úgy kell majd beírni mindenhova, hogy anyja születési neve. Szóval úgy sem tudsz elmenekülni előle. Szerintem ezzel is békélj meg, menj férjhez és vedd fel a férjed nevét.
nekem a Pauly is tetszik.
Olyan kis könnyed, lányos:)
Orbán xDXDXD aztarohadt hát ez :D:D:D
És a Gyurcsány hogy tetszik?:D
Nekem a Pauly nem igazán tetszik, bocs.
Kissé parasztos hangzásúnak is lehet értelmezni, mint mikor pl. az ó hangot au-nak mondják.
Meg olyan "pulikutyás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!