--Dlexa--2000 kérdése:
A hugommal nagyon össze vesztünk. Mit ajánlotok, mit tegyek hogy jóvá tegyem neki ezt a dolgot? :O
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 12:08
1/8 anonim válasza:
Mit? Min vesztetek össze?
Amúgy a legjobb, ha megbeszélitek, bármiről is legyen szó.
2/8 anonim válasza:
Talán ha elmondanád, tudnánk segíteni!
3/8 anonim válasza:
Milyen dolgot?
Kezdésként mindenképpen egy bocsánatkérést javaslok, ha jóvá akarod tenni. Abból baj nem lehet.
4/8 anonim válasza:
vmi hátteret adj, így nem megválaszolható a kérdésed
1. min
2. mi ennek a háttere
3. ki a hunyó szted
4. meg ilyenek...
5/8 anonim válasza:
tényleg fontos, h min vesztetek össze... ha te érzed rosszul magad tőle, akkor vallszeg te vagy a hunyó... rosszul gondolom? na mindegy, szerintem elsősorban kérj tőle bocsánatot és légy vele figyelmes, türelmes (mert gondolom, ő se volt ártatlan). ha nagyon cuki akarsz lenni, akár írhatsz neki egy "Bocsi" levelet is, vagy rajzolhatsz neki, én biztosan örülnék neki. :)
6/8 Tutti -frutti válasza:
Add meg min vesztetek öszze.
Amúgy kérj tőle bocsánatot vagy beszéljétek meg vagy adj neki valamit ajándékba persze ami tetszik neki akkor biztosan megbocsát vagy csak egyszerűen játsz vele valami játékot.
7/8 A kérdező kommentje:
Először is a hugom elkezdett rugdosni mert oda feküttem mellé és elkezdtünk verekedni aztán anyám szolt h hadjuk abba és utána meg mostanáig nem szólunk egymáshoz ://// :'(((((((
2012. febr. 18. 20:05
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem te vagy a hibás.Miért lenne az baj,hogy te odabújtál mellé?Azt javaslom kérdezd meg,hogy ez miért zavarta és ezért miért kellett téged rugdosni,mikor elméletileg te nem bántottad fizikailag.Mond meg neki,te szereted és fáj neked,hogy elhanyagoljátok a kapcsolatotokat,holott testvérek vagytok és össze kell tartanotok.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!