Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szúr ki velem a tesóm?...

Miért szúr ki velem a tesóm? Idegösszeomlás szélén vagyok:/

Figyelt kérdés

Az orvos pár hete felírt nekem szemüveget, ma jött a barátom, kicsit elmentünk vele sétálni,és ellopta a húgom (14) a szemüvegem, a sminkem, és minden egyéb mást, bejött a szobámba ide ült a gépemhez is,és a szüleim nem csinálnak semmit! Pedig pénzt is lop:@ Mit csináljak?

:'( Hiába zárható a szobám, állandóan kinyitják.

17L

2012. febr. 16. 17:22
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
60%
Jujj te, én úgy pofon vágnám, ha ilyen értelmifogyatékos, bolond húgom lenne! Én is 14 éves vagyok, de nekem még egész kicsi koromban (5-6 évesen( is azt tanították, hogy a tesómim sulis könyvét, nem tépjül szét, a dolgaikat nem vesszük el, és teszük tönkre... Én azon gondolkozom, hogy 14 évesen, hogy lehet ilyen oltári gyerekes? Ezt úgy mondom, hogy én sem vagyok a legkomolyabb, mivel úgy érzem 14 évesen, alap, hogy gyerekes vagyok, mivel gyerek vagyok, de azért ez között van külömbség, mert ez már degenerált kategória. Szerintem csak azért is vágjle neki 2 akkora nyaklevest, hogy azt se tudja hol van. Anyádék (bocsi a kifejezésért) nem szülők. Nem igaz, hogy nem tesznek semmit... 14L
2012. febr. 16. 20:38
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Én előadnám minden drámai tudásomat: kitámolyognék a szobámból, és előadnék egy brutális ájulást.
2012. febr. 16. 20:40
 43/51 A kérdező kommentje:

Hát én minden esetre holnap a pasimmal leszek,és apámnak írtam egy levelet hogy nézzen magába és változtasson. Remélem fog is. :S Mert hogy hétköznap még úgy okéé.. de hogy egy hónapig. :| Nem tudom, neki nem volt barátnője?

Ha elájulnék se hinnék el,csak ülne és nézné a monitort xd Mondván hogy keljek fel.

2012. febr. 16. 20:43
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
Lopj tőle+verd meg+drámázz
2012. febr. 16. 20:44
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
De apádék mit mondtanak arra hogy a húgod elvitte a szemüvegedet?
2012. febr. 16. 20:57
 46/51 A kérdező kommentje:

semmit!!

de ha én elvenném valamijét ajtó leszedve, gép szétszedve, sehova nem mehetek(na nem mintha most igen -.-) és feltúrnák a házat

2012. febr. 16. 21:09
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát ez nagyon durva!

Én nem vagyok a helyedben, de ha valaki ennyire szemétkedne velem akkor bizony visszakapná! Én is alaposan megverném a helyedben. Ennél rosszabb szerintem már nem lehet a helyzeted. Szedjék le az ajtót stb. Én a helyedben mindennap megverném a kis ro.hadékot. Kétszer akkora mint te? És akkor? Én a küzdősportos bajnok palimmal összeverekedtem lány létemre. Lehet, hogy én húztam a rövidebbet, de nem hagyom magam. Kapott tőlem azért ő is rendesen. Én tuti, hogy úgy megverném, hogy csak lesne. Kb az ajtó csattana a fején. A számitógépet is kb darabokra törném rajta, az összes cuccát kidobnám azt kész. HA ennyire utálnának akkor nem mind1? Lesz.arnám. De mondjuk én eléggé agresszíven reagálok már minden támadásra, mert már sokan bántottak fizikailag, lelkileg egyaránt és muszáj megvédeni magam. Nem tudom, de nekem ebben a helyzetben nem lenne önkontrollom.

Ja egy normálisabb tanács:

koleszba nem tudsz menni? barátodhoz nem költözhetsz? szerezhetnél diákmunkát vagy vmi és megpróbálhatnál lelépni! a helyedben rohadt gyorsan megpróbálnék önállósodni. diákmeló vagy vmi.

2012. febr. 17. 00:26
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid valami nagy májerek, hogy ennyire szarnak mindenre?! Jellemzően ugye az sz@rik a világra aki megteheti...
2012. febr. 17. 03:15
 49/51 A kérdező kommentje:

Nem szeretném ezzel "piszkálni" a barátom,de szívesen laknék vele:) Ebben a korban kicsit korai,de már az össze költözésről beszélünk, ha lesz neki munka vagy valami, akkor lehet róla szó, apukája neki akarja majd adni a lakást, szóval ez meg van oldva. Nyáron lesz lehet diák meló:):/

Addig meg tűrök..vagyis próbálok:) Mást nem tudok még!! sajnos tenni. De majd rájön később. ;)

2012. febr. 17. 12:13
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
még mindig nincs meg a szemüveged? Én a helyedbe fel hívnám az orvosomat és megkérném h teléefonáljon a szüleimnek h figyeljenek rám oda h mindig hordjam a szemüöveget
2012. febr. 17. 12:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!