Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szúr ki velem a tesóm?...

Miért szúr ki velem a tesóm? Idegösszeomlás szélén vagyok:/

Figyelt kérdés

Az orvos pár hete felírt nekem szemüveget, ma jött a barátom, kicsit elmentünk vele sétálni,és ellopta a húgom (14) a szemüvegem, a sminkem, és minden egyéb mást, bejött a szobámba ide ült a gépemhez is,és a szüleim nem csinálnak semmit! Pedig pénzt is lop:@ Mit csináljak?

:'( Hiába zárható a szobám, állandóan kinyitják.

17L

2012. febr. 16. 17:22
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Azé' szerintem ne mondjatok neki olyat, hogy 17-18 évesen pattanjon le otthonról, mert hamar jöhet a "tékozló fiú esete"... és azzal végképp elásná magát otthon.

Én megkérdezném édesanyádéktól, hogy ki dirigál otthon? Ők, vagy a húgod?! Csak hogy tudd, legközelebb kitől kérj engedélyt, ha menni szeretnél valahova...

Nyilván azt fogják mondani, hogy Ők döntik el, hogy ki, mikor, merre, meddig. Ezután szépen megkérném őket, hogy magyarázzák el a húgodnak, hogy a cuccaidhoz semmi köze, vagy kérje el, ha kell neki valami.

Ha a húgod ezután sem változik, akkor kérdezd meg ismét a szüleidtől, hogy ki az úr a háznál...

Nehogymár az legyen amit egy 14 éves akar...

Ha gondolod mutasd meg a szüleidnek ezt a hozzászólást. Meg azt is amiben kifejtik, hogyan lesz egy semmirekellő drogos. ;) Mert minden szülő azt hiszi, hogy az ő édes kicsi gyermeke különb a többi. HÁT NEM.

(amúgy a #14-es voltam :D, csak kicsit komolyabbra fordítva:P)

2012. febr. 16. 18:59
 32/51 anonim válasza:
Szerintem ha a tesód nincs otthon menj be valahogy a szobájába és próbáld megkeresni az ellopott cuccokat. Utána valakivel beszélned kéne a húgodról, mert az, hogy nemcsak tőled lop hanem már a rokonoktól is kleptomániára utal, amit kezeltetni kéne, mert lehet hogy legközelebb már boltból fog lopni.
2012. febr. 16. 19:01
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

De ne hagyd már magad,mert akkor ez mindig igy fog menni.

Sajnálak,és Te is sajnálhatod magad,de attól még nem lesz jobb. =(

Akkor hagyd ki belöle a szülőket és vedd fel vele a harcot.Pl. dugd el Te is pár cuccát amikor nincs otthon,de jó helyre.

Aztán ha kérdezi hol van,mond meg neki gúnyosan,hogy nem tudod nem,de neked is eltünt pár cuccod,hátha visszakerül.

Vagy ha van vmi titka fenyegesd meg.Ne félj tőle,tudom könnyü mondani,de muszáj valahogy magadnak megoldani.És ha szép szóval nem megy...

2012. febr. 16. 19:04
 34/51 A kérdező kommentje:
1 hónapig a barátomat se láthatom mert apának azt mondtam hogy hülyén nevel(t) minket. De nem érdekel megyek!! Csak vele akarok lenni :$
2012. febr. 16. 19:07
 35/51 anonim ***** válasza:

<3 Karrierista szülők.

[link]

2012. febr. 16. 19:20
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

meg van már a szemüveged?

ha nincs szólj a szüleidhez h segítsenek lemenni az orvoshoz alig látsz stb... a hugod nem adja a vissza a szemüveged ami miatt már nekik is szóltál,de már nagyon fáj a fejed és elég homályosan látsz,egyedül nem biztos le tudsz menni. Játsz rá h milyen rosszul vagy,hátha megijednek

2012. febr. 16. 19:44
 37/51 A kérdező kommentje:
De hiába mondok nekik akármit, nem érdekli őket:/ Nem mehetek a barátomhoz,de szeretnék mert nagyon ritkán látom,azt mondta ha elmegyek többet ne jöjjek haza, és tuti szólni fog a pasim anyujának hogy küldjön haza vagy maradjak ott. Mire haza jövök ajtóm se lesz,se gépem,fasza. MIÉRT?! Mert nem csináltam semmit.
2012. febr. 16. 19:55
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyugodtan lépj le otthonról, nemsokára betöltöd a 18-at, akkor már nem tarthatnak otthon. ha érdekled őket, akkor hiányozni fogsz nekik, és talán elgondolkoznak magukon egy kicsit. ha nem fogsz nekik hiányozni, akkor meg minek maradj velük.
2012. febr. 16. 20:06
 39/51 A kérdező kommentje:

Nem hiányoznék nekik:):/

Csak majd ha én is meg a tesóm is elköltözünk,akkor jönnek rá mikor idősebbek lesznek és segítség kéne, sz*rni fog a fejükre, de rám se számítsanak. ;)

2012. febr. 16. 20:14
 40/51 zsomkovacs ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem látsz, akkor az komolyan veszélyes az egészségedre. És amint látom, 17 éves vagy. Meg lehet próbálkozni gyámüggyel kiskorú veszélyeztetése címszó alatt. Talán ők tudnak segíteni. Meg ők áthelyezhetnek másik rokonhoz, ahol nincs ott a húgod. Vagy legalább elbeszélgetnek a szüleiddel... Az orvosi papírt vidd magaddal, és mondd el, mi történt.
2012. febr. 16. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!