Miért szúr ki velem a tesóm? Idegösszeomlás szélén vagyok:/
Az orvos pár hete felírt nekem szemüveget, ma jött a barátom, kicsit elmentünk vele sétálni,és ellopta a húgom (14) a szemüvegem, a sminkem, és minden egyéb mást, bejött a szobámba ide ült a gépemhez is,és a szüleim nem csinálnak semmit! Pedig pénzt is lop:@ Mit csináljak?
:'( Hiába zárható a szobám, állandóan kinyitják.
17L
Ha megütném én lennék a hibás :S:S
Engem itt komolyan nem szeretnek!!
Pedig senkinek nem ártok :S
Pofon helyett inkább jól feltúrnám a szobáját és véletlen eltenném olyan helyre néhány kedvenc dolgát, hogy érezze neked ez mennyire jó.
Előtte arra nem gondoltál, hogy talán leülj vele beszélni, miért lopkod, mint egy c*gány ahelyett, hogy elkérné?
Mondd meg neki, hogy a szemüveg nem játékszer, bár gondolom az agykapacitását meg fogja haladni ez az apróság, ha 14 évesen lopja a szemüveged, amit talán nem véletlenül írt fel az ORVOS - gondolom tetszik neki... - de az orvossal érvelhetsz! Az, hogy 14 évesen k_rvának akar kinézni, hát fogjuk rá, hogy a korral jár... hiszen még csak 14, most kezdi el élni a 2. kifestőkönyv korszakát :D:DD
Az meg hogy a pénzed is húzza... nyiss egy junior bankszámlát az otp-nél, oszt' tedd arra a pénzed. Az apró meg elfér a zsebben, esetleg kérdezd meg tőle, hogy "cigire kell hugi?!" :DDD
én tuti rommá oltanám :D
21f zöldkézhahasznosvolt:D
Ilyen csaladom lenne, komolyan elgondolkodnek azon, hogy valahogy intezetbe kerüljek. Ezt komolyan mondom.
De elötte romma vernem a kis patkanyt.
Az a baj, hogy az a kis patkány 2x nagyobb mint én:D
Kb. olyan magas is.
Háthallod.. ha lenne hova mennem nem lennék itt. De nincs hova:/
Az, hogy nagyobb, semmit nem jelent, en anno a sajt kis müanyag kardjaval vertem el az unokahugom, pedig akkoriban eleg szep darab volt. Akkor azt hiszem helyrebillentettem az önismeretet. :)
En megkernem a szüleim, hogy mondjanak le rolam, ha mar ennyire imadnak.
Azert üzenem az erzelmi szinten egy vattapamacs szintjen allo szülönek nem nevezhetö kromoszomahalmoknak ott a lakasban, hogy majd par ev mulva, amikor az alkoholista-drogfüggö hugoddal küzdenek, juss eszükbe. Az ilyen kis selejtekböl kivetel nelkül egy szerencsetlen függö lesz, aki csöveskent hal meg, miutan a szülei egy kupac penz elb.sztak az elvonojukra.
Te meg amint tudsz, lepj le, es ne keresd öket. Baratod nem tud segiteni valamiben?
De mondom ha megütöm akkor leveszik az ajtóm, nem találkozhatok a pasimmal már ígyse egy hónapig hétköznap meg amúgy se! De nem érdekel vele leszek mert szeretem és tőle nem szakíthat el senki és semmi!!! És szétszedi a gépem. Szóval mindig én szívok:S
Nem tud sajnos:S Pedig jó lenne vele lakni *.* :$ De ő nem tudja hogy ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!