Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szúr ki velem a tesóm?...

Miért szúr ki velem a tesóm? Idegösszeomlás szélén vagyok:/

Figyelt kérdés

Az orvos pár hete felírt nekem szemüveget, ma jött a barátom, kicsit elmentünk vele sétálni,és ellopta a húgom (14) a szemüvegem, a sminkem, és minden egyéb mást, bejött a szobámba ide ült a gépemhez is,és a szüleim nem csinálnak semmit! Pedig pénzt is lop:@ Mit csináljak?

:'( Hiába zárható a szobám, állandóan kinyitják.

17L

2012. febr. 16. 17:22
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Nagy-testvéri csattanó nagy fülest ajánlok, ha a szüleidet ennyire nem érdekli az ilyesmi az sem fogja őket zavarni. Pár nyakleves után lefog szokni a lopkodásról.
2012. febr. 16. 17:42
 12/51 A kérdező kommentje:

Ha megütném én lennék a hibás :S:S

Engem itt komolyan nem szeretnek!!

Pedig senkinek nem ártok :S

2012. febr. 16. 17:43
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Pofon helyett inkább jól feltúrnám a szobáját és véletlen eltenném olyan helyre néhány kedvenc dolgát, hogy érezze neked ez mennyire jó.

Előtte arra nem gondoltál, hogy talán leülj vele beszélni, miért lopkod, mint egy c*gány ahelyett, hogy elkérné?

2012. febr. 16. 17:44
 14/51 anonim ***** válasza:
98%

Mondd meg neki, hogy a szemüveg nem játékszer, bár gondolom az agykapacitását meg fogja haladni ez az apróság, ha 14 évesen lopja a szemüveged, amit talán nem véletlenül írt fel az ORVOS - gondolom tetszik neki... - de az orvossal érvelhetsz! Az, hogy 14 évesen k_rvának akar kinézni, hát fogjuk rá, hogy a korral jár... hiszen még csak 14, most kezdi el élni a 2. kifestőkönyv korszakát :D:DD

Az meg hogy a pénzed is húzza... nyiss egy junior bankszámlát az otp-nél, oszt' tedd arra a pénzed. Az apró meg elfér a zsebben, esetleg kérdezd meg tőle, hogy "cigire kell hugi?!" :DDD

én tuti rommá oltanám :D

21f zöldkézhahasznosvolt:D

2012. febr. 16. 17:49
 15/51 anonim ***** válasza:
95%
maradj higgadt
2012. febr. 16. 17:55
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen csaladom lenne, komolyan elgondolkodnek azon, hogy valahogy intezetbe kerüljek. Ezt komolyan mondom.

De elötte romma vernem a kis patkanyt.

2012. febr. 16. 17:58
 17/51 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy az a kis patkány 2x nagyobb mint én:D

Kb. olyan magas is.

Háthallod.. ha lenne hova mennem nem lennék itt. De nincs hova:/

2012. febr. 16. 18:02
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nagyobb, semmit nem jelent, en anno a sajt kis müanyag kardjaval vertem el az unokahugom, pedig akkoriban eleg szep darab volt. Akkor azt hiszem helyrebillentettem az önismeretet. :)

En megkernem a szüleim, hogy mondjanak le rolam, ha mar ennyire imadnak.

Azert üzenem az erzelmi szinten egy vattapamacs szintjen allo szülönek nem nevezhetö kromoszomahalmoknak ott a lakasban, hogy majd par ev mulva, amikor az alkoholista-drogfüggö hugoddal küzdenek, juss eszükbe. Az ilyen kis selejtekböl kivetel nelkül egy szerencsetlen függö lesz, aki csöveskent hal meg, miutan a szülei egy kupac penz elb.sztak az elvonojukra.

Te meg amint tudsz, lepj le, es ne keresd öket. Baratod nem tud segiteni valamiben?

2012. febr. 16. 18:14
 19/51 A kérdező kommentje:

De mondom ha megütöm akkor leveszik az ajtóm, nem találkozhatok a pasimmal már ígyse egy hónapig hétköznap meg amúgy se! De nem érdekel vele leszek mert szeretem és tőle nem szakíthat el senki és semmi!!! És szétszedi a gépem. Szóval mindig én szívok:S

Nem tud sajnos:S Pedig jó lenne vele lakni *.* :$ De ő nem tudja hogy ilyenek.

2012. febr. 16. 18:23
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádról nem írtál. Ő nem tud segíteni? Próbálj meg vele beszélni.
2012. febr. 16. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!