Miért szúr ki velem a tesóm? Idegösszeomlás szélén vagyok:/
Figyelt kérdés
Az orvos pár hete felírt nekem szemüveget, ma jött a barátom, kicsit elmentünk vele sétálni,és ellopta a húgom (14) a szemüvegem, a sminkem, és minden egyéb mást, bejött a szobámba ide ült a gépemhez is,és a szüleim nem csinálnak semmit! Pedig pénzt is lop:@ Mit csináljak?
:'( Hiába zárható a szobám, állandóan kinyitják.
17L
2012. febr. 16. 17:22
21/51 A kérdező kommentje:
Ő is engem szid.
2012. febr. 16. 18:32
22/51 anonim válasza:
én a helyedben amint betöltöttem a 18-at lelépnék valahova. beszélj a barátoddal, mond el neki, hogy mi folyik otthon nálatok. mamádékhoz nem tudsz menni?
23/51 anonim válasza:
Melyik megyében laksz? Kérj segítséget, egy rokonodtól pl. nem lehetséges? Nagyszülő, nagynéni vagy bácsi, keresztszülők?
24/51 anonim válasza:
minek nyitják ki folyton a szobádat? csak azért, hogy a húgod betudjon oda menni? tesóddal hogy bánnak a szüleid?
25/51 anonim válasza:
nem kell megütnöd a tesódat, mert utána még te leszel a rossz. ordítsd le a fejét, légy vele szigorú.
26/51 A kérdező kommentje:
Hogy szellőzzön -.-"
Nincsen senkim:/ Nagyszülők nem élnek, a k.szüleimhez nem tudok menni azóta amióta tesóm lopott tőlük, én se mehetek,megharagudtak rám ok nélkül. DE NEM BÍROM MEGVAKULOK!! Senki rá se szól. :'(
2012. febr. 16. 18:49
27/51 anonim válasza:
bocs, ha már kérdezték, nem olvastam végig a hsz-eket. Mit csinál a tesód a lopott holmival? Eladja vagy szimplán kleptomániás vagy csak azért dugja el, h neked rossz legyen? Derítsd ki, h még nála van-e/épségben van-e a szemüveged, ha igen, kényszerítsd ki, h visszaadja. Nem kell bántani, elég, ha lerázhatatlan vagy.
28/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de kegyetlen amilyen rohamban lop:S
És nem tudom mit hova tesz.
2012. febr. 16. 18:55
29/51 anonim válasza:
elég ha ő tudja, h hova tette. legyél a sarkában. mondd meg neki, h nem mozdulsz mellőle, amíg vissza nem adja
30/51 A kérdező kommentje:
De nem érdekli :S
Teljesen hidegen hagy mindenkit :S
Pár órája nincsen rajtam de a fejem annyira fáj hogy sírok.
2012. febr. 16. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!