Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már a válás szélén? (lent) Különköltözés után, lehet még újra egymásra találni?
Már elég régóta benne vagyunk egy válságban, 10 éve vagyunk házasok, és egyszerűen nem tudunk belőle kikeveredni, néha már úgy néz ki, hogy na megoldottuk, de mégsem.
Most abban állapodtunk meg, hogy a férjem elmegy albérletbe. Lehet, hogy ez jót is tesz nekünk, ill. abban reménykedek, hogy rájövünk, hogy a másik nélkül nem megy.
Vele szeretnék boldog lennei és harmóniában élni, de nem megy, ez kevés. Régen olyan jó volt, lehet, hogy már csak azt sírom vissza?
Voltatok úgy, hogy szétment házasságotok, aztán új alapokkal, újra egymásra találtatok?
Nem a szélén voltam, de el is váltam. Aztán a következővel éppen ott tudtam folytatni, ahol abbahagytuk az elsővel.
Amit az egyik kapcsolatodban nem oldottál meg, azt aztán a következővel éppen annyira nem tudod megoldani. Azért történik, hogy egyesek pl. mindig alkoholbeteghez mennek, másokat mindig kihasználnak, a harmadiknak mindig egy mártír jut és így tovább.
Változz, és változik a kapcsolat.
1. Családterápia?
2. Említetted a sorsot. Eric Berne: Sors mint esély?
3. Mi változott? Kinek mire lenne szüksége, hogy jól érezze magát?
Pszichológus barátnőmhöz jártam aki egyben párterapeuta is, szerinte én már megoldottam a belső konfliktusaimat, most ő jön.
Igen ismerem a könyvet.
Általában jó vagyok elméletből:) a sajátommal képtelen vagyot mit kezdeni.
Egyébként a férjem szülei kétszer is elváltak, ezért is gondoltam erre.
Szia!
Pont valamelyiknek olvastam: válni akkor szabad, ha egy lakatlan szigeten is egyedül élnél inkább, mint vele. Ne kérdezd, kié a gondolat, elfelejtettem. Ám micsoda bölcsességről árulkodik ez a mondat.
Azt írod, VELE szeretnél. Szerintem, itt a KULCS!
Problémák mindenhol vannak.Képzeld el, milyen LENNE nélküle.
Sz-em nagyon szép, amikor két ember együtt öregszik meg.
Én már váltam.Elég sivár utána..
Képzeld el, mi lenne. hántold le a hirtelen jött szabadság röpke örömét, vedd szemügyre, mi jön utána.
Csak AKKOR válnék, ha verne, megalázna.Az tűrhetetlen-tarthatatlan. Az összes többi nézeteltérés bagatell, smafu ebben a játékban, megoldható.
Persze, ez az én véleményem. lehet, néhányan köveznek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!