Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek lassan már az...

Mit tegyek lassan már az összeomlás szélén vagyok annyira szükségem lenne egy társra!?

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs párkapcsolatom egy éve. Fogalmam sincs, hogy mit csinálok rosszul, de egyszerűen mintha én nem erre születtem volna. Semmi gond nincs velem, de mégsem jön össze semmi. Igazából tavaly egy lánnyal megpróbáltam barátkozni, de kb. annyiba is maradt, mert első nekifutásra nagyon nem jött össze én meg annyiba hagytam. Viszont ez lehet, hogy rám ragadt mert azóta egyik lánynál sem merek ilyen téren nyitni, félek a kudarctól. Ezt hogy tudnám legyőzni vagy mi a megoldás? ÉRTELMES válaszok kellenek, nem vagyok kíváncsi a humorra. Kösz!
2011. szept. 7. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy éve?? Azért ez nem a vég. Először magadat kell összekaparnod, önbizalomhiányosan, magadba fordulva nem lehetsz nagyon vonzó. És ne mástól várd, hogy boldoggá tegyen, hanem te tegyél meg érte mindent, hogy önmagadban is kerek egész legyél, akkor fogsz másokat is vonzani.
2011. szept. 7. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:

A parkapcsolat 2 oldalu, a TE felelosseged nem az hogy magadat boldogga tegyed, hanem hogy a parodat.

ne a magad boldogsagara gondolj, hanem a jovobeli tarsadera, igy eltavolodhatsz az "osszeomlastol"

es hamarabb talalsz part

2011. szept. 7. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem is sikerülhet, ameddig ennyire görcsösen akarod, ugyanakkor előre félsz a kudarctól. Tudod, mi, nők, nagyra értékeljük a magabiztos férfiakat, akik nem az első nekifutástól várják a sikert hanem kitartanak.
2011. szept. 7. 18:47
 4/4 tetris ***** válasza:

Egy időben magam is nagyon szenvedtem ettől az érzéstől. Olyan volt akkor, mintha el lettem volna átkozva. Együttérzek veled! Vígaszként csak annyit mondhatok, hogy hidd el, a szerencsétlenség ugyanúgy nem lehet tartós állapot, mint a szerencse. Egyszer fennt, egyszer lennt.

Ne búslakodj, fel a fejjel!

2011. szept. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!