Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarja, pedig nekem...

Nem akarja, pedig nekem szükségem van rá?

Figyelt kérdés
A barátommal 1,5 voltunk együtt. Róla tudni kell,hogy 3 éve volt egy nagy csalódása. A lány volt élete igazi nagy szerelme. A szakítás nagyon megviselte.Gyakorlatilag teljesen bezárkózott a kagylóhéjba. Rengeteget küzdöttem,mire elértük a "baráti" kapcsolatot. Aztán ez persze tovább fejlődött. Szép lassan beengedett. Nagyon harmonikus kapcsolatunk volt. Ragaszkodott hozzám. Aztán egyik nap azzal jött,hogy ő ezt nem bírja, neki ez túl sok.Nem megy.Nem akar csalódni.Hagyjam békén. Nem értem az egészet,de nekem szükségem van rá.
2011. okt. 14. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:

"A barátommal 1,5 voltunk együtt."

Ez egy értelmetlen mondat.

Egy kapcsolat kétoldalú. Nem számít, hogy neked szükséged van rá, ha neki nincs. Ne legyél pióca.

2011. okt. 14. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:

"de nekem szükségem van rá."

Neki pedig nincsen szüksége terád!

2011. okt. 14. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagon nem lényeges, hogy neked szükséged van-e rá. És ez egy nagyon önző mondat. Ha valóban szeretnéd,azt néznéd neki mi a jó. De neked csak "szükséged van rá" "ragaszkodott hozzám"

A kapcsolatot csak a magad szemszögéből nézed. Valószínüleg ez volt sok. Ezért nincs már neki szüksége rád.

2011. okt. 14. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező a kapcsolat akkor müködik ha mind a 2 fél akkarja ha az egyik fél jobban szeretné mint a másik baj van, ha csak az egyik akkarja az a vég.

Mindegy hogy te nélküle nem tudsz élni ha ő nem akkar téged. Enged el ne kinozd magad.

2011. okt. 15. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!