Megtennétek ezt a családotokért, ha a csőd szélén
állnának?
Figyelt kérdés
Családom nagyon rossz anyagi helyzetben van, a csőd szélén állunk lassan. Valamelyik nap kaptam egy pincérnői állást. Nos, ebben még nincs semmi rossz, de az a helyzet, hogy fehérneműben kellene kiszolgálni. Állítólag semmi szex, csak az italok kihordásáról van szó. Diszkréciót és jól fizető állást ajánlanak. Mit tegyek? Belefér még ez a meló? Kérem, adjatok tanácsot :-(
Ja, amúgy 20 éves lány vagyok, nincs se családom még, se barátom.
Nem, inkább elmennék a tescoba polcot pakolni vagy valahova takarítani. Mondom ezt most. Viszont nem tudom mit tennék, ha tényleg kenyérre való sem lenne, és a hideg lakásban kéne üni a sötétben. Ha emiatt elvállalod ezt a munkát, én nem ítéllek el, és szerintem senkinek sincs joga hozzá.
2010. dec. 6. 22:10
4/29 anonim válasza:
jah és amúgy meg majd lehet később kiderül még kell egy két extra szolgáltatást is nyújtani..rizikós ne legyél ennyire naív vagy jóhiszemű szépen fogalmazva!
2010. dec. 6. 22:14
5/29 anonim válasza:
Mindig akad más munka is, csak ne úgy álj hozzá, hogy "te aztán az nem csinálod, mert az aljameló".
2010. dec. 6. 22:14
6/29 anonim válasza:
Nem. Bár tudom, milyen nehéz munkát találni.
2010. dec. 6. 22:15
7/29 anonim válasza:
hát ha semmi szex nincs benne és nem zavar h a vén trotyok a feneked bámulják vállald el de kizárólag csak pincérkedést..
ezzel szerintem többet keressnél sokkal mint polcrakodással.
2010. dec. 6. 22:15
8/29 anonim válasza:
Én megtenném. Elég sok családot láttam tönkremenni úgy, hogy keresték, és nem találták azt a más megoldást.
De szerintem beszéld meg a szüleiddel. Mert ha nem mondod el és elkezdenek kérdezősködni, hogy honnan van pénzed, az ciki.
2010. dec. 6. 22:17
9/29 anonim válasza:
Nem. És a családom nemhogy nem várná el tőlem, de meg se nengedné, illetve az ilyen pénzt el sem fogadná.
Lehet, hogy neked azt ígérik, hogy csak felszolgálni kell, de ezt csak egy 20 éves, naiv lány hiheti el.
2010. dec. 6. 22:17
10/29 anonim válasza:
Óva intelek ettől a munkától. Sajnos az éjszaka tele van veszélyekkel és egy csinos, 20 éves, naiv lányt rengeteg baj érhet. Eleinte csak fehérneműs italfelszolgálás, aztán hamarosan magadat kell árulnod. Talán még külföldre is eladnak. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de az éjszakában nem szelíd lelkű grál lovagok, a sanyarú anyagi helyzetbe jutott fiatal lányok önzetlen segítői vannak. Ne vállald el ezt a munkát!!! Lehet, hogy eleinte nagyon jól fogsz keresni, lehet, hogy majd bebeszéled magadnak, hogy ez csak átmeneti állapot, akármikor abba tudod hagyni, de előfordulhat, hogy nem lesz alkalmad, módod kilépni ebből az életből. Kívánom, hogy minél hamarabb forduljon jóra a sorsod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!