Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtennétek ezt a családotokér...

Megtennétek ezt a családotokért, ha a csőd szélén állnának?

Figyelt kérdés

Családom nagyon rossz anyagi helyzetben van, a csőd szélén állunk lassan. Valamelyik nap kaptam egy pincérnői állást. Nos, ebben még nincs semmi rossz, de az a helyzet, hogy fehérneműben kellene kiszolgálni. Állítólag semmi szex, csak az italok kihordásáról van szó. Diszkréciót és jól fizető állást ajánlanak. Mit tegyek? Belefér még ez a meló? Kérem, adjatok tanácsot :-(

Ja, amúgy 20 éves lány vagyok, nincs se családom még, se barátom.

2010. dec. 6. 22:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
pasz, nézz utána hogy kik lennének a munkáltatók. Esetleg kéédezz meg más pincér lányokat akik annál a cégnél dolgoznak. Úgy h csak ennyi információ áll rendelkezésre elég rizikós bevállalni.
2010. dec. 6. 22:21
 12/29 anonim ***** válasza:
97%

Mire számíthatsz?

A vendégek egyrésze ittas,vagy éppen részeg. Amikor felszolgálsz, a legtöbbje fogdossa a melled vagy az alsó fertályodat. Neked ehhez jó képet kell vágni,nem kérheted ki magadnak, sőt,meg sem sértődhetsz,mert akkor repülsz. De az is előfordulhat,hogy valamelyik vendég rámenősebb lesz,és megvár kint az utcán munka után.Akkor nehéz lest megszabadulnod tőle.

Egy rokonom is jelentkezett kiszolgálónak egy vendéglőbe. Neki ez volt a tapsztalata,pedig farmerban és pulcsiban szolgált fel. Két hét után megszökött.

Jól gondold meg,hogy mersz-e ilyenre vállalkozni.

13/29 anonim ***** válasza:
57%
Figyu, 48 %-os! Ez egyben az IQ szinted is, igaz?
 14/29 anonim ***** válasza:
19%
Na most kapom majd a lepontozast, de szerintem nyugodtan vallald el. Gondolom olyan hely, ahol vannak lanyok akik a vendegekkel foglalkoznak es ok az eladott pia utan kapnak penzt. A te dolgod lenne, tolteni az italokat. Ebben nincs semmi. Persze ha azt irtad volna, hogy furdoruha katalogusban szerepelnel, akkor rogton jonnenek, a "persze, vallald el" valaszok. Pedig akkor kicsit tobben latnak fehernemuben. En ebben semmi rosszat nem latok.
2010. dec. 6. 22:24
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
22:20-nak igaza van. Én nagyon félnék, hogy eladnak, vagy elrabolnak és kiállítanak külföldön a sarokra. Inkább vállalj el utcasöprést, vagy bármilyen nehéz, piszkos gyári munkát napi 12 órában, mint ezt. Én dolgoztam gyárban 11 évig, minden nap nyakig olajosan mentem haza lány létemre és sokszor 12 óráztam. Ki lehet bírni.
2010. dec. 6. 22:25
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is benne van a pakliban, hogy átvágnak.
2010. dec. 6. 22:28
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ: ha minimálbér elég rá, hogy kihúzd a családod a szarból, akkor semmiképpen. Ha viszont mondjuk a ház függ tőle, ha nem tudtok 200e ft vagy afelett fizetni havonta, hát nagyondenagyon utánanéznék a helynek, megkérdeznék néhány ottani lányt, mert gyanus, hogy esetleg azért el-el várnak valamit, plusz sok perverz is járhat oda és félő, hogy munka után megtámadnak. Ha egy kicsit is tudsz angolul, talán jobb lenne külföldön próbálkoznod, ha sikerül, ott többet fizetnek és nem kell ilyet elvállalni. Én azt hiszem nem vállalnám el, bár sztem engem fel sem vennének. De ha Te tudnál élni a gondolattal és leellenőrizhető a hely, akkor senkinek sincs joga leszólni Téged.
2010. dec. 6. 22:29
 18/29 anonim ***** válasza:
72%

nem akarok pesszimista lenni, de ez a mese habbal kategória! fiatal vagy 20 éves, lány, ahogy írtad nincs barátod, rossz anyagi helyzet stb... ezt a "munkáltatók" is lehet tudják, tudod hány hasonló helyzetben lévő lányt csaptak be? én nem tudom, de sejtem hogy sokat. a helyzet az, hogy ígérni még a szegény ember is tud! az egy dolog, hogy mit mondanak, az pedig más hogy valójában mi történne. az ilyen jólfizető munkákat éjszakai emberek viszik, na hát jobb nem kapcsolatba kerülni velük.

nem ismerem a helyzetet pontosan, de ahhoz nagyon-nagyon-nagyon szépnek kell lenned, hogy pusztán a fehérneműs kiszolgálásért fizessenek!

amúgy még ha úgy is lenne ahogy mondták, azért ott folyamatosan be fognak szólogatni, ajánlatokat tenni, esetleg fogdozni. a pénz, a szükség nagy úr! hát nem lennék a helyedben, bár amilyen marha voltam 20 évesen, ha nő lettem volna, belemegyek egy ilyenbe...

23f

2010. dec. 6. 22:32
 19/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sokan írtátok, hogy nem tudjátok milyen élete ill. anyagi helyzete van a családomnak. Nos, elmesélem. Kb. csak annyi, hogy néha még kenyér sincs a házban, emellett két testvérem van akik suliba járnak és akiket ruháztatni, etetni kell. Az életemet is adnám a családomért, csak hogy nekik egy kicsit is jobb legyen. Nem tudom, milyen is pontosan ez a munka, de ha csak arról van szó, hogy tényleg csak fehérneműben kell kiszolgálni, akkor bevállalom. Nem fogok otthon ülni tétlenül és várni a szebb jövőt, mert magától úgysem fog jönni.

2010. dec. 6. 23:55
 20/29 anonim ***** válasza:
Èn megtennèm, max ha nem vàlik be, elegem lesz,akkor felmondok.
2010. dec. 7. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!