Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtennétek ezt a családotokér...

Megtennétek ezt a családotokért, ha a csőd szélén állnának?

Figyelt kérdés

Családom nagyon rossz anyagi helyzetben van, a csőd szélén állunk lassan. Valamelyik nap kaptam egy pincérnői állást. Nos, ebben még nincs semmi rossz, de az a helyzet, hogy fehérneműben kellene kiszolgálni. Állítólag semmi szex, csak az italok kihordásáról van szó. Diszkréciót és jól fizető állást ajánlanak. Mit tegyek? Belefér még ez a meló? Kérem, adjatok tanácsot :-(

Ja, amúgy 20 éves lány vagyok, nincs se családom még, se barátom.

2010. dec. 6. 22:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hát az utolsó hozzászólásod alapján megértem. ebben a helyzetben a szükség felülír mindent. azért vigyázz, légy résen!
2010. dec. 7. 06:48
 22/29 anonim ***** válasza:
95%

van nagyon minimálsi nyelvtudásod?

menj ki bébiszitterkedni,takaritani külföldre

ismerős most ausztriában zöldséget válogat napi 12 órában,2 hétre kap 400ezret...utána 2 hét nyugi...

bébiszitterkedni én is voltam,igaz csak napi 4 órát kellett,azért minimális fizut kaptam plussz egy szobát meg kaját,igy mellette takaritottam,vasaltam más családoknál

2010. dec. 7. 06:49
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

És ha kenyérre sincs pénz, hogy a búbánatba menjen ki külföldre? Ahhoz kell ám tőke is, hogy legyen neki hol lakni, meg mit enni, meg eleve miből kimenni és munkát még nem talált.

A küldöldi munkás hirdetések 80%a kamu, a maradék nagy része meg olyan, hogy fizess be 90-100 ezer forintot, és akkor kiközvetítünk.

2010. dec. 7. 12:20
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Elméletileg elképzelhető, hogy kivételes esetben elvállalnám, de nem árt ha tudod, hogy ez egészen biztos nem "csak" felszolgálás.

24 N

2010. dec. 7. 12:21
 25/29 anonim ***** válasza:
66%

Mindenképpen érdeklődj utána, hogy milyen is ez a hely. Ismerős mesélte, aki Olaszországban valóban csak táncolt (állítása szerint, ilyen üvegfallal elválasztott kabinban), hogy leginkább az lepte meg, hogy az arra a helyre járó férfiak többsége inkább vágyott megértésre, hogy valaki végighallgassa a gondjait, mint hogy egy idegen nő bugyijába nézhessen.

Az a baj, hogy lesz pénzed, javul az életetek. Újabb igények támadnak, téged meg megkeresnek egy még jobban fizető állással, ahol már nem csak pincérkedni kell. Rájössz, hogy sok pénzt keresni jó dolog (mások ugyanazzal a munkával egy szimpla étteremben mondjuk fele- vagy harmadannyit keresnek). És benne is vagy a spirálban, hogy miért ne élhetnétek még jobban...

Persze, persze, most hittel hiszed, hogy te olyat soha, de látni fogod, hogy mások tripláját keresik meg két óra alatt annak, amit te egész este és elgondolkodsz.

2010. dec. 7. 15:29
 26/29 A kérdező kommentje:
Hát igen, igaza van minden válaszolónak. Arra, hogy külföldre utazzak tényleg nincs semmi esély, mivel nagy szükség van már most a pénzre, főleg így, hogy közelednek az ünnepek. Ne akarjátok tudni, milyen kín szenvedés látni azt, hogy a tesóim nem tudnak suliba menni, mert nincs ennivaló, vagy most, hogy a tesóm beteg még orvoshoz sem tudjuk elvinni. Pár napon belül kikapcsolják az áramot, ha nem fizetjük ki. Szóval én más megoldást nem nagyon látok. Nagyon félek, olyan érés mintha a halál karmaiba adnám magamat, de meg kell tennem, ha törik, ha szakad :-(
2010. dec. 7. 16:04
 27/29 anonim ***** válasza:
51%
Hát, az biztos, hogy cifra híred lesz, amit soha nem fogsz tudni lemosni... Megéri, vagy inkább jó egy árufeltöltői állás is?
2010. dec. 7. 17:45
 28/29 anonim ***** válasza:
50%
Na johet az ujabb lepontozas. Van ismerosom, anyuka, de sajnos neki is muszaj volt mennie. Kulfoldon, beszelget ferfiakkal, nem csinal semmit csak beszelget es meghivatja magat italokra, amiert o kap penzt. Ha eroszakosak lennenek elkuldi es a fonok se engedne. Volt mar nemetben, olaszban, gorogben. Soha nem adtak el, nem eroszakoltak meg, nem vagtak el a torkat. Voltak huzos helyzetek, de felnott ember, megoldotta. Kell hozza ratermettseg, hogy ha ugy adodik, hatarozottan el tudd utasitani, es legyen nalad valami "fegyver" mindig, de azert ez meg nem a vilag vege. Ha nincs mas megoldas, hat ezt kell csinalni, mig helyre nem razodtok.
2010. dec. 7. 18:04
 29/29 anonim ***** válasza:
74%
Aztán azon kapod magad, hogy egy dilis cerkáját hegyezed. Ne vállald el, ez embertelen. Diszkréció - aha, utána hallgathatod, hogy ilyen meg olyan k*rva vagy.
2010. dec. 7. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!