Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az életem egy nagy csőd....

Az életem egy nagy csőd. Hogyan lehet ezt elviselni?

Figyelt kérdés

23 éves, éppen évet halasztó diák vagyok. 19 éves korom óta volt barátom, egy hónapja szakítottunk (mert kiderült, hogy be szokott szívni, sokszor eljárt kaszinóba, sose volt pénze...stb) a melóból is elküldtek, pedig ez csak amolyan brigád volt. Persze nem csak ülök és várom, hogy rám találjon a munka mert azért küldtem már életrajzot különböző helyekre...csak eddig még vissza választ nem kaptam sehonnan.

A szakítás nem jött hirtelen, érett már, mert az exem hanyagolt, a kapcsolatunk nem előrehaladt hanem visszafelé..egy héttel a szakítás előtt megismerkedtem az egyik ex-kollégámmal mint férfi nővel (de nem testi kapcsolat szinten), de miután kiderült hogy volt már elvonón (alkohol és játékfüggőség miatt), nem találkoztam vele többet. Nem rég úgyszint elkezdtem ismerkedni egy fiúval, leveleztünk, már olyanokat írt nekem, hogy drága, hogy gondol rám, de aztán múlt héten írt egy sms-t hogy problémái adódtak, és azóta nem tudok róla semmit. Ő is volt már elvonón-drogok miatt (ennek ellenére nagyon szimpatikus volt nekem, látszott rajta, hogy megváltozott)...Pedig nem olyan helyekről választok férfiakat, ahol egyértelmű, hogy van valamilyen káros szenvedélyük!

Szóval se munkám, se suli, se párom...olyan egyedül érzem magam, mint a kisujjam. Bár anyumékkal élek, de ez így csak még depresszívebbé tesz...

A barátnőimnek mind van párjuk és a kapcsolatuk is harmonikus, egyetemre járnak....

És belegondolni, hogy senkinek nem veszek idén Karácsonyi ajándékot szerelemből...áhh...Mit tegyek? Akik hasonló helyzetben vannak, mit tesznek, hogy boldogabbak legyenek?

2010. dec. 12. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát... jól beválogattad a barátaidat :( Mondjuk még nem vagy lemaradva semmiről.
2010. dec. 12. 22:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Magam sem értem....nem lehetek ennyire szerencsétlen...
2010. dec. 12. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj volt évet halasztanod? A suliban legalább elfoglalnád magad egy kicsit, jobban telne az idő. Tudom, így utólag ez már nem sok segítség :(
2010. dec. 12. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Próbáld meg pozitívan nézni a dolgokat,bár tudom,hogy ez a te helyzetedben most lehetetlennek tűnik. Se suli,se meló,se pasi=rengeteg szabad idő. Kösd le magad valamivel,ami eltereli egy kicsit a gondolataid. Pl. ha eddig nem sportoltál semmit, kezdj el mondjuk uszodába járni, vagy amihez kedved van. Ha sportolni nem szeretnél, akkor keress magadnak valami hobbit, mindegy mit, a lényeg, hogy élvezettel csináld,s mindig örömöd leld benne! Légy a barátaiddal,menjetek szórakozni, túrázni,kapcsolódjatok ki! Meglátod,nem vagy egyedül! :)

Fel a fejjel! ;)

2010. dec. 12. 22:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Tandíjköteles lettem, de annyi pénzem nem volt, amennyit be kell volna fizetnem...szeptembertől elvileg visszamegyek...
2010. dec. 12. 22:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Sportolni szeretek, szoktam is! A barátokkal csak annyi a baj, hogy az egyik Afrikában, a másik egy messzi falucskában él. A harmadik Pozsonyba jár egyetemre, a negyedik megint egy messzi nagyvárosba jár egyetemre...szóval...A napjaimat megpróbálom kitölteni az anyunak való segítéssel, csak eddig jó volt, mert tudtam, hogy este fel jövök a netre és fogok tudni csetelni azzal a sráccal, aki mint írtam, múlt héten eltűnt (vagy lerázott) és itt is mindenki azt kérdezi, hogy mivel lepje meg a párját....én örülök más boldogságának, csak ez a helyzet most nagyon lehangolt.
2010. dec. 12. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztos találsz másik srácot! Akár egy netes társkeresővel is megpróbálkozhatsz, nem szégyen az! :)
2010. dec. 12. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
:S ugyanez a helyzetem, csak én pasi vagyok és fiatalabb is. A szabadidőmet most két régi hobbimal töltöm ki, rajzolok és a dalszövegeket írok amit imádok csinálni. Legjobb barátaim nekem is elköltöztek :S Én év elején elkezdek egy OKJs sulit, már kezdek kilábalni a kissé depressziós időszakból, eljárok bulizni és jól érzem magam új haverokat is szerzek. Mondjuk az újonnan elkezdett csajozásba eddig 2ből 2bukta, de ez még semmi :D és most van egy lány akinél úgy érzem jók az esélyeim :) Szóval a dolgok rendeződnek ha igazán akarjuk.
2010. dec. 12. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Vállalj diákmunkát, vagy részmunkaidőt egy irodában: ott is tudsz ismerkedni, keresel, miközben hasznosan töltöd az idődet!
2010. dec. 12. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:

el lehet viselni, mert muszály!

nagyon vonzod a baljós elemeket nem mondom...

2010. dec. 13. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!