Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek? Anyám kirakott a...

Hova menjek? Anyám kirakott a mai napon! 18 éves múltam, mekiben üldögélek. Kétségbe esett vagyok.

Figyelt kérdés

Semmilyen előzmény nélkül,ma nem főztem (számára) finomat,felcseszte az agyát és kirakott,hogy ilyen mihaszna kölyköt ő nem tart el,neki nem kellek stb.Csúnya veszekedés volt,de egyoldalú.Azt mondta pakoljak és menjek.Azt hittem viccel!

Bementem a szobámba leültem rajzolni,bejött 5 perc múlva hogy sipirc vagy rendőrt hív,hát elmentem egy hátizsákkal (laptop,telefon,kevés pénz,zsepi,ruha).És most mitévő legyek?Egyetemre járok(BME) holnap 8kor már gyakorlatom van.Nincs olyan barátom,akihez el tudnék menni.Kolin gondolkodom vendégkártyán és bekérezkedek valakihez:(

De ez nem csinálhatom mindig,miiiit tegyek segítsetek!

2012. febr. 15. 19:42
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
41%
Örülök neked,az "édesanyád" pedig pszochiopata sajnos.
2012. márc. 3. 00:53
 52/56 anonim ***** válasza:

tényleg jó volt olvasnia soraidat!

kiváncsi lennék anyád milyen fejet vágott mikor nem kapta eg az utánnad járó pénzeket!

2012. márc. 26. 16:00
 53/56 anonim ***** válasza:

Mi újság? hogy vagy ?

Suli?

2012. márc. 27. 00:03
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy, kedves kérdező? Miként alakult a sorod azóta?
2012. okt. 1. 22:11
 55/56 anonim ***** válasza:
Igen, hogy alakult a sorsod utána? Remélem, jól vagy, és minden jól alakult.
2012. okt. 3. 09:19
 56/56 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül jó érzés volt elolvasnom a történetedet. :)
2016. dec. 27. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!