Hova menjek? Anyám kirakott a mai napon! 18 éves múltam, mekiben üldögélek. Kétségbe esett vagyok.
Semmilyen előzmény nélkül,ma nem főztem (számára) finomat,felcseszte az agyát és kirakott,hogy ilyen mihaszna kölyköt ő nem tart el,neki nem kellek stb.Csúnya veszekedés volt,de egyoldalú.Azt mondta pakoljak és menjek.Azt hittem viccel!
Bementem a szobámba leültem rajzolni,bejött 5 perc múlva hogy sipirc vagy rendőrt hív,hát elmentem egy hátizsákkal (laptop,telefon,kevés pénz,zsepi,ruha).És most mitévő legyek?Egyetemre járok(BME) holnap 8kor már gyakorlatom van.Nincs olyan barátom,akihez el tudnék menni.Kolin gondolkodom vendégkártyán és bekérezkedek valakihez:(
De ez nem csinálhatom mindig,miiiit tegyek segítsetek!
Sziasztok!Köszönöm a sok-sok felajánlást és kedves levelet,nem nagyon mertem elfogadni az alvó hely felajánlásokat,mert kicsit tartottam tőle,mert vad idegenekhez félelmetes csak úgy elmenni aludni..
Igyekszem holnap mindenkinek személyesen válaszolni.
Nagyon meglepően alakultak a dolgaim.
Az anyuka velem maradt egész Csütörtökön.Böngésztük a netet megoldásokat keresve,felírtunk pár dolgot ami fontos.Pl az pénzta,amit anyum utánam kap,szállás,támogatás segély.
Néztünk kolit is és albérletet is.
Végül összeszámoltuk,hogy ha megkapom a segélyemet,ösztöndíjamat és szociális ösztöndíjamat is kb 40-50 ezer forintom lesz havonta.Ami sok mindenre elég lenne.
Szóval elkísért szoctámos papírokat intézni,utánanéztünk sok dolognak.Aztán ő elment a férjéhez (azt mondta),addig én otthon maradtam főzni.
És képzeljétek!!!Hazajöttek mindnyájan.Szóval a 4 gyerek anyuka,apuka.
Leültünk enni és csodálatos dolog történt velem,senki de senki nem piszkált semmivel és nem szólták le a főztömet!Sőőőőt,ennyi dicséretet még sosem kaptam.:)
Bejelentették,hogy ők közösen megbeszélték,ha gondolom maradhatok náluk akár 1-2 hónapig,akár ez a félév végig.
ÖSSZZZZ 20ezer forintot fizetek nekik.Csak néztem.Ebben benne van szállás,rezsi,étel.Mármint havonta 20.
Mert látják rajtam a zavarodottságomat,elkeseredettségemet,szomorúságomat és szretnének segíteni azzal,hogy legalább nem leszek egyedül és majd megpróbálják visszahozni az életkedvem.
Csak ültem és nem bírtam lenyelni a falatot,ami már a számban volt.Nagyon ledöbbentem.Hiszen elfoglalom a radiátor alatti részt (ott alszom),mert nicns több ágy,sőt a nagyobbik fiú fél asztalát is megkaptam.Ő nem sokat használja,az övé a legnagyobb ő ajánlotta fel.
Elmondták,hogy bejövök nekik.Mert kedves vagyok,segítőkész "hasznos" és még dolgozni is tudnék velük.
Nekik egy fegyverkereskedésük van,én meg szörnyen fegyverimádó vagyok,közel bármilyen fegyvert szétszedek,megtisztítok,összerakom.Sokat tudok róluk,csak a szakmai nyelvemet kell fejleszteni és valószínűleg nagyon jól bejönnék eladónak,mert a nyelvem "fel van akasztva"? vagy mi.Ezért még fizetnének is nekem:)Nyárra meg alkalmaznának hivatalosan is!!Addig meg,amikor ráérek.
Ez nekem is nagyon kellemes,mivel pénzt kaphatok a hibbimér kb.
Szóval rábólintottam.Most itt vagyok,jó itt nekem.Nem túlozzák el a kedvességet,pont jól kezelnek,átlagosan nem sajnálnak.Kapok sok figyelmet,kiélhetem a főzési mániámat.
A "családi" beosztásban megkaptam a szombati porszívózást és heti két szabadon választható főzést:D
Azt mondták bármit elkészíthetek,bármilyen "brutális" ételt,ők nyitottak mindenre,csak szóljak előre az alapanyagok miatt.
Anyámmal kapcsolatban meg azt határoztuk el,hogy holnap többen odamegyünk,ha nem enged be,akkor rendőrt hívunk bemegyünk és elviszem a fontos dolgaimat.(Ruhák,téli cipő,fegyverem,fényképezőm,jegyzeteim..stb).Sőt,meséltem a kutyámról és azt mondták,ha a nappali és az előszoba között tudom tartani elvihetem őt is.Csak ne járkáljon a szobákba.Állam leesett.Holnap megírom,hogy sikerült kivitelezni.
Itt az elhelyezkedés: Van egy kisebb előszoba,konyha és ebédlő egybe ez kb a nappali is.
És két nagy szoba van.Szülőkké 30nm-es.A gyerekekké 70nm-es.Amire,most már 5-en vagyunk:).Igazából jó nekem,hogy sokan forognak pörögnek állandóan,mert nem szomorkodom sokat.Nagyon rugalmasak a tesók,lehet éjszaka csendben kis lámpával olvasni,írni,rajzolni és még pötyögni is a gépemen.Ma nehéz napom volt.Még egyszer köszönöm mindenkinek.
öröm olvasni a soraidat!:) nagyon örülök, hogy így alakult
írj még, szívesen olvassuk!!
Sziasztok
Voltunk ma ''''otthon'''',nem volt szép látvány anyám ordított,nem én kopogtam be az apuka volt az.Nekem nem nyitott volna ajtót.Bementünk 4-en (Szülők,fiú testvér,én)
Ő kiabált,szidott,fenyegetett :( Én csak gyorsan bementem a szobámba összepakolni,ami kell.
Addig őt feltartották,hogy ne érjen hozzám.A srác időközben felszerelt az ajtómra egy zárat.Amikor jöttem ki azzal fenyegetett,hogy rendőrt hív és lecsukat.Mondtam,hogy szívességet tenne,ha kihívná,mivel ide be vagyok jelentve és amúgy is,ha lemeri szedni a záram feljelentem és leperelem a lakásom részét.Erre nagyon elhallgatott,mondtam hogy higgye el,jó ez neki így,hogy elmegyek nyugisan és nem csapok balhét.
Elmentünk,elhoztam a kutyumat is.:)) Szegénynek van a szemöldöke felett egy nyitottabb kisebb sebe és az oldalán egy dudora. :'( .Nem mondta el mit csinált vele.>:(
Gondolom megütötte vagy belerúgott vagy nekidobott valamit,viszont abból,hogy még életben van,nem harapta meg vissza.
Szóval most itt vagyok a családnál,ahhoz képest hogy úgy volt,hogy kutya a verandán fog élni,szabadon járkál és mindenki babusgatja:)
Akkor szerintem ennyi,ha lesz valami jelentős változás írni fogok.Még egyszer nagyon köszönöm.
Holnap megyek majd életem első miséjére:)
Jaj, annyira örülök olvasva a két hosszabb terjedelmű beszámolódat! Komolyan, mintha a borzalomból tündérmesébe léptél volna át, de gondolom, te is így érzed, ezt veszem ki a szavaidból. :) Ez a család hihetetlen rendes! Nagy szerencséd lett a szerencsétlenség közepette! Elképesztő, hogy még vannak ilyen rendes emberek. Mert a pár napi szállás, meg a segítség, de hogy még be is fogadnak állandóra és hozhattad a kutyád... Nagyon örülök neked. :)
Minden tiszteletem a családé! Olyan aranyos volt az a rész, hogy hazaértek és mindenki dicsérte a főztöd! :) Ez volt a kedvencem! Olyan harmonikus, idilli... gyönyörű. :)
Látod, minden rendbe jön, most már anyád sem árthat neked! Kérlek, a későbbiekben is írj magadról, mi itt mind veled vagyunk! :)
nagyon örülök, hogy így alakul a sorsod !
(mindig mondom, Isten útjai kifürkészhetetlenek)
Köszönöm szépen!:)
De tényleg,mintha tündér mese lenne.
El sem tudtam képzelni,hogy engem ennyi ember kedvelhet.
Mintha a saját családom lenne,most hogy elhozhattam a könyveimet is (sok sok különleges receptkönyv) egész listát kezdtek összeállítani,mit muszáj főznöm!:D
Nagyon szeretem csinálni,szóval nem gond számomra,pláne,hogy most nem csak eszik és szidnak közben.
Apukával a fegyverekről beszélünk állandóan - bennem megtalálta a gyereket,akit nem untat a témával.Kisebb tesók szimplán kedvesen nyaggatnak,hogy jöjjek én is sportolni velük meg játszunk meg ilyenek.csoporttársammal együtt tudok tanulni és a nagyobbik fiúval is van közös érdeklődésünk a játékok terén.Remélem minden olyan marad,mint amilyen most.
Szavakkal leírhatatlanul hálás vagyok a családnak!Annyira kedvesek,tartják bennem a lelket,állandóan lefoglalnak így nem sok időm marad szomorkodni.Mintha lenne egy családom,akiktől érzem,hogy mögöttem állnak,még ha csak egy kisebb időre is,de nagyon megbecsülöm,eszméletlenül kellemes érzés.
Ezigen! Tényleg mint egy tündérmese :) Gratulálok és sok sikert az életben :)
Én anyám is hasonlóképpen bánt velem, ez már megszünt.Elkerültem tőle 220km-re van egy gyönyörű kisfiam és párom aki szeret :)
Örülök hogy alakul az életed így ismeretlenül is :) Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!