Hova menjek? Anyám kirakott a mai napon! 18 éves múltam, mekiben üldögélek. Kétségbe esett vagyok.
Semmilyen előzmény nélkül,ma nem főztem (számára) finomat,felcseszte az agyát és kirakott,hogy ilyen mihaszna kölyköt ő nem tart el,neki nem kellek stb.Csúnya veszekedés volt,de egyoldalú.Azt mondta pakoljak és menjek.Azt hittem viccel!
Bementem a szobámba leültem rajzolni,bejött 5 perc múlva hogy sipirc vagy rendőrt hív,hát elmentem egy hátizsákkal (laptop,telefon,kevés pénz,zsepi,ruha).És most mitévő legyek?Egyetemre járok(BME) holnap 8kor már gyakorlatom van.Nincs olyan barátom,akihez el tudnék menni.Kolin gondolkodom vendégkártyán és bekérezkedek valakihez:(
De ez nem csinálhatom mindig,miiiit tegyek segítsetek!
ha rendőrt hív, még őt küldik el a francba
menj vissza
szerintem teljesen megkattant
nem tudsz átjelentkezni levelezőre vagy halasztani és dolgozni? ez borzalmas...
lány vagy?
Hát azok alapján, amit írsz, veled nem lehet gond. El tudom hinni, hogy van ilyen anya, mert sajnos hallottam már ilyenről. Bár anyának nem is igen nevezhető... Nem tudom, mit vár tőled, a korodbeli lányokhoz képest rengeteget segítesz.
Most erre az estére valakihez kérezkedj be. Csak ismersz olyat, aki ha nem is jó barátod, de tudod, hogy normális és segítene. Egy koliszobában elalszol a földön is, nem zavarsz senkit pár éjszakára, de legalább egyre, nyugi! Az utcán nem maradhatsz.
Az egyetem második félévében töltötted be a 18-at? Az őő durva. Csak nekem nem fér össze ez a két dolog?
Hívd fel a csoporttársadat, aki a koleszban lakik. Kérj egy vendégkártyát. Illetve van még vendégszoba is a koleszban.. egy éjszaka talán 2000 ft.
Lány.Nem tudok bejutni,mert belülről is bezárta a 3 zárunkat.És van köztük olyan,ha benne van a kulcs,akkor kívülről sajnos nem tudom kinyitni.
Nem merek bemenni nem egyszer voltam verve és ha tényleg bántalmaz?Értem én hogy védekezhetek meg perelhetek meg minden,de hallottam már olyat hogy le fog forró vizezni!Ettől nem lesz nekem jobb,ha elcsúfít.
Menj be a rendőrségre, meséld el mi történt!
Ha nincs senki aki befogadna... én gondolkodom rajta, ide jöhetnél, csak férjem nem biztos, hogy örülne mikor hazaér...
Igen normális:)Idáig ő írta alá a papírjaimat!:)
Már hála a jó égnek nem.Ugrottam egy évet általánosban (2.osztályt).
Beszéltem egy csoporttársammal,nagyon szégyenlem,de akkor most elmegyek hozzá.:(
Ha van valami hosszabb távú ötletetek szívesen fogadom.
Most utazok hozzá,aztán később olvasok!
Köszönöm a válaszokat!
tényleg... 17 évesen felvettek egyetemre?
én 6 évesen kezdtem a sulit, de ígyis 18 és fél voltam mikor felvettem az egyetemre
ezt én sem értem
boccs hogy kötöszködünk, de itt van valami bibi
hát ha ugrottál akkor rendben akkor ne vedd figyelembe, bár ilyet se hallottam még :O
rendőrségre menj be szerintem mindenképp ezt közölni
így nem lehet élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!