Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet erre valami megoldás,...

Lehet erre valami megoldás, vagy ez már így marad?

Figyelt kérdés

Keresztanyámnál sajnos 2 éve megtört valami.

35 éves,és nem lehet gyereke,a férjével él együtt egy családi házban.

10 éve eljár magán lakásokra,és takarításból él.

Eleinte nem volt olyan vészes,ártatlan beszólásokkal kezdődött,de mostanában olyanokat mond,hogy az utcákban robotok szaladgálnak,meg a férje fenn ül a napon,és őt figyeli.Egyik rokonával sem foglalkozik,csak velem,én vagyok az egyetlen akit elvisel.

Ezért anyámék azt mondták h menjek át hozzá néha.

De nekem is olyanokat mond,hogy miattam lett megfázva,mert

olyan sugarakat küldtem rá,meg a virágjait kilövöldöztem a telefonommal.Meg kidob teljesen jó,új dolgokat a kukába,mikor nem tud magáról,ezért át kell kutatni,mert volt h a saját telóját kidobta.Észrevette hogy nézni szoktuk,majd ezt az üzit hagyta egy papíron.

"a véres tamponomat is nézzétek meg"

Nagyanyámhoz áthozott egy vadiúj tv-t mert szerinte rákot sugároz,és ezt mondta neki:

Nem kell nekem ez a tv Erzsi néni,mert káros,úgyhogy jó lesz magának!

Elküldtük orvoshoz,találtunk neki egy pszichiátert,aki felírt neki gyógyszereket,de nem szedi be,orvoshoz nem hajlandó menni.

Ilyenkor nem lehet tenni semmit?Mert nem közveszélyes.

legdurvább az volt h papámnak levágták mindkét lábát,felfekvése lett,és most nagyon beteg,szenved,erre

odaszól neki,

-Jaj papa!mindenkinek jó lenne ha végre meghalna már!

2012. febr. 8. 11:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
régebben is olvashatott róla
2012. febr. 8. 12:47
 22/28 A kérdező kommentje:

egyszer felmerült a téma köztünk

h reinkarnáció,meg hasonlók

nem szereti ezt a témát,elhiheted

ismerem

2012. febr. 8. 12:48
 23/28 A kérdező kommentje:

Mivel én tartom vele a kapcsolatot,bennem kialakult már egy bizonyos kép a viselkedéséről.

Utálja az anyósát,ha meglátja,akkor agresszív,kezelhetetlen lesz.

Rengeteg téveszméje van a férjével kapcsolatosan,lehallgatja,

figyelteti,követi.

Nagyon hangulatfüggő,aki azt feltételezi,h ő beteg,azt gyűlöli.

Ha valaki rendes vele,akkor onnantól kezdve,könnyen ki tudja használni.

Folyton jön megy,céltalanul bolyong.

Nem igazán eszik sokat,folyton fogy,egyre soványabb.

Utálja a gyerekeket,ha meglát egy babát,akkor szerinte az egy szörny,hosszú fülekkel.

Szerintem paranoiás,és skizofrén tulajdonságok is vannak benne.

2012. febr. 8. 12:58
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy lassan közveszélyes lesz?
2012. febr. 8. 13:06
 25/28 anonim ***** válasza:
tisztára, mintha anyámról írnál. ugyanez van nála is. sajnos nincs mit tenni, én ebbe nőttem fel. most 25 éves vagyok és kb 2 éves koromtól van ez. borzalmas volt, apa látott el minket húgommal. szóval nálunk ez megy 23 éve és még mindig nem találtak rá megoldást, pedig már a pszichiátrián is bennfeküdt emiatt. de aztán ugye hazajött és kezdődött minden elölről. nagyon sajnálatos, hogy az állam nem tud ilyen esetben mit csinálni, és pl. nálunk is hagyva lett, hogy két kisgyerek ebbe nőjön fel:(
2012. febr. 8. 13:13
 26/28 A kérdező kommentje:

ő is volt benn,írtak neki gyógyszert,egy darabig szedte,

elviselhető volt,már egyáltalán nem szedi,és egyre lentebb van

2012. febr. 8. 13:25
 27/28 A kérdező kommentje:

Nem lehet, hogy lassan közveszélyes lesz?

nem tudom,nem hiszem ő inkább szavakkal bánt

meg magát éhezteti

legutolára múlt héten láttam,nagyon sovány volt,betegesnek látszott,kérdeztem tőle mi a baj?

erre azt mondta hogy 3 napig éhezett,meghalt,harmadnapra feltámadott

2012. febr. 8. 13:28
 28/28 anonim ***** válasza:

Ha a férje papíron gyám, magyarán ápolási segélyt kap, akkor be kell menni az első kapitányságra és feljelenteni, hogy a gyásága alá helyezett személyt nem látja el.

Egyszer egy "kedves" szomszéd anyukámat jelentette fel, mert szerinte éheztetjük a nagyit, mivel sokat fogyott.

Ja 110 kilogrammról 80ra mivel cukorbeteg és spec. diétára került.

De kijöttek ellenőrizni, hogy megkapja-e a gyógyszereit, kap-e rendesen enni, van-e tiszta ruhája, ágya, ilyenek.

Aztán kiderült, hogy a nagyi is mentálisan kezd leépülni és ő mondott okosságokat a szomszédnak. A nagyinak az volt az éheztetés, hogy csak egy sütit kapott ebéd után, meg ilyenek.

De a lényeg, hogy kimennek ellenőrizni!

2012. febr. 8. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!