Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet erre valami megoldás,...

Lehet erre valami megoldás, vagy ez már így marad?

Figyelt kérdés

Keresztanyámnál sajnos 2 éve megtört valami.

35 éves,és nem lehet gyereke,a férjével él együtt egy családi házban.

10 éve eljár magán lakásokra,és takarításból él.

Eleinte nem volt olyan vészes,ártatlan beszólásokkal kezdődött,de mostanában olyanokat mond,hogy az utcákban robotok szaladgálnak,meg a férje fenn ül a napon,és őt figyeli.Egyik rokonával sem foglalkozik,csak velem,én vagyok az egyetlen akit elvisel.

Ezért anyámék azt mondták h menjek át hozzá néha.

De nekem is olyanokat mond,hogy miattam lett megfázva,mert

olyan sugarakat küldtem rá,meg a virágjait kilövöldöztem a telefonommal.Meg kidob teljesen jó,új dolgokat a kukába,mikor nem tud magáról,ezért át kell kutatni,mert volt h a saját telóját kidobta.Észrevette hogy nézni szoktuk,majd ezt az üzit hagyta egy papíron.

"a véres tamponomat is nézzétek meg"

Nagyanyámhoz áthozott egy vadiúj tv-t mert szerinte rákot sugároz,és ezt mondta neki:

Nem kell nekem ez a tv Erzsi néni,mert káros,úgyhogy jó lesz magának!

Elküldtük orvoshoz,találtunk neki egy pszichiátert,aki felírt neki gyógyszereket,de nem szedi be,orvoshoz nem hajlandó menni.

Ilyenkor nem lehet tenni semmit?Mert nem közveszélyes.

legdurvább az volt h papámnak levágták mindkét lábát,felfekvése lett,és most nagyon beteg,szenved,erre

odaszól neki,

-Jaj papa!mindenkinek jó lenne ha végre meghalna már!

2012. febr. 8. 11:14
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

most is csinál iszonyat butatságogat szegény

a testvérének,és neki van egy háza,a szüleiktől,sajnos mindkettő meghalt,rájuk hagyták fele-fele alapon,már megbeszélte h írassa rá az ő részét is,neki úgyis nagy háza van,természetesen ingyen

akkor vett magának egy telefont,de azt mondta nagyon sokat kell tőle pisilnie,erre rávették h akkor adják neki

2012. febr. 8. 12:31
 12/28 A kérdező kommentje:
*adja
2012. febr. 8. 12:32
 13/28 A kérdező kommentje:

azt se lehet csinálni h névtelenül valami szakembert,vagy mit tudom én kit odaküldeni?

h nézzék meg az elmeállapotát,egészségügyi állapotát?

2012. febr. 8. 12:35
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
ki van készülve és valószínűleg a kezébe került vmi ezotériával foglalkozó könyv(tűzre kellene dobni az összeset)
2012. febr. 8. 12:37
 15/28 A kérdező kommentje:

igen tök jó tanács

az elmeállapota meg biztos ahogy elégnek a könyvek,egyből visszatérne,lehet csak rosszabb lenne

am nem szokott ilyeneket olvasni,nincsenek is könyvei

2012. febr. 8. 12:39
 16/28 A kérdező kommentje:

"ma 11:58"

sajnállak téged is hogy ilyen helyzetben voltál!

sajnos velem is történt hasonló

igen amúgy,mikor gyerek voltam,nagyon szeretett rám vigyázni,rendes volt velem

festegetett is egy ideig,de a képeken is látszott h vmi nem oké

az összes kép,ahol ember volt,ilyen iszonyat mogorva arckifejezések voltak rajta

2012. febr. 8. 12:42
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
biztos hogy valahol olvasott ilyesmit, mert ezekben írnak és erősítenek meg hasonló tévképzeteket. elég ha átnézel itt az ezotéria rovatba, az ott postolók kitöltenének 2 elmegyógyintézetet
2012. febr. 8. 12:42
 18/28 A kérdező kommentje:
tehát arra célzok h a tudat h nem lehet saját gyereke,biztos megviselte nagyon
2012. febr. 8. 12:43
 19/28 A kérdező kommentje:

nincs internete,nem olvas könyvet,a tv-t elmondása szerint,utálja,még csak nem is beszél erről senkivel,barátai nincsenek,akiktől ilyet hallana

nem tudom elképzelni,h akkor hogy tudna ilyen témával foglalkozni

2012. febr. 8. 12:45
 20/28 A kérdező kommentje:

úgy megromlott az állapota,hogy már dolgozni se jár el,

tehát azt sem mondhatom h ott foglalkozott vna ilyesmivel

2012. febr. 8. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!