Anyósom ránk nyit rendszeresen, mit tegyek?
Ha ez jobb kedvre derít: nekünk ajtónk sincs...
Szeretkezni csak este,ha már mindenki elvonult aludni, akkor is csak csendben. Libidóm már a nullán van. Hiába könyörgöm ajtóért anyósjelöltem ellenzi, párom meg elengedi a füle mellett, mert nem akar vitát...
Szívesen elköltöznék, de párom az albit pénzkidobásnak tartja, saját lakásra meg még nem telik.
16:59-es vagyok. Aki lepontozott, igazán megindokolhatná, miért tette, hadd tanuljak már belőle! Mitől nem volt hasznos? Nagyritkán írok csak ebbe a rovatba a lepontozómanók miatt, akik csak bőszen pontoznak, de indok nuku. Amúgy se úgy szól, hogy Egyetértesz -e a válasszal! Én pl. azt is felpontozom, ami más nézőpontból van, de egyet lehet vele érteni.
Kérdező, mit szokott amúgy magyarázni anyós? Már kérdezte valaki, de engem is érdekelne.
Szerintem is szólj be valamit. Én simán lelocsolnám vízipisztollyal, de avval jó sok vizet fröcskölővel! Meg éjjel odamennék a szobájába énekelni az ajtajába, hogy Ahány fűszál annyi faszál vagy nem tudom.
Hány évesek vagytok Ti hárman, hogy ezt nem lehet megbeszélni? Apósjelölt nincs? És Ő mit szól ehhez? Ne legyetek már ilyen tutyimutyik! Irigykedik csak!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!