Hogy mondjam el nagyanyámnak hogy rühhelem?
Kifejtenéd?
Engem is mindig leszidott a nagyim,mert rossz gyerek voltam,mégis annyira szerettem hogy el sem tudom mondani.
Szóval ez nem indok.Mit tettél amiért kivívtad nagyid dorgáló szavait?
Valószínűleg adsz okot a szidásra, nem gondolod? Ha esetleg tisztelettel fordulnál felé, nem feleselnél vissza, és a diszkó, meg a barátod mellett más dolgokkal is foglalkoznál (pölö tanulás, házimunka), lehet, h egyből jobb lenne a helyzet.
Ja, még vmi 16 évesen lehet, h nagynak érzed magad, de gyakorlatilag gyerek vagy, így nem kéne azon csodálkozni, h egy felnőtt "parancsolgat" neked.
16 vagy, de nem felnőtt. Majd akkor leszel felnőtt, ha már teljesen önálló leszel, de legalább betöltöd a 18-at!
Hallgass szépen a nagymamádra és a DISZKÓBÓL tessék időben hazamenni és nem hullarészegen!
Üdv.: Verocs.
23/N
Ne mondd el neki.
Gondolom bölcsebb, okosabb, mint te, de te tudod.
Szerintem, ha már ilyen fontos hírt akarsz közölni a nagymamáddal, akkor azt ne írásban tedd, mert nem fogja tudni elolvasni.
Ha annyira felnőttnek érzed magad 16 éves kamasz létedre, akkor először tanulj meg helyesen írni, aztán meg helyesen értékelni magad, a helyed a világban, a jelenlegi jogaidat és kötelességeidet, aztán máris nem fogod annyira utálni a nagyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!