K. érlek írjatok, olyan élethelyzetbe kerültem (lent) amit nem tudok megoldani és szétvet az ideg?
Társ: egy hónapos kapcsolat,végre valami olyan amire mindig is vágytam ,szeretjük büszkén felvállaljuk 1mást,különleges az egész ,és nekem NAGYON FONTOS ez. Már csak azért is mert elmúltam már 25 és még ilyenben kölcsönösen sosem volt részem .
Munka: jött egy olyan lehetőség ami álmaim munkája. Voltam interjún. Rögtön a főnökhöz kerültem. Az egész helyzet ..olyan volt mint a Márió és varázslóban ..egyrészt hihetetlen érdekes másrészt hátborzongató :(. Ahogy beléptem az irodába valami olyan energia mező alakult ki közöttünk amit még soha nem tapasztaltam . A szenvedély legmagasabb foka. :( DE nem csak szexuálisan,szellemileg is. Beszélgettünk valahogy mindenről ,spontán . A végén kifejezte szándékát és én nagyon megrettentem . Vissza is vett, aztán gyorsan eljöttem .Azóta keresett, persze munkára hivatkozva. És én nem tudom mit tegyek. ÉS az a legdühítőbb h ez megtörténhetett .. ő nem független ember ,és nyilván az élethez való viszonyát -nameg meg a nőhöz valót tudja a felesége és ezt mondta is ,de engem felháborít az egész. Ez az ember látott engem ,sok mindenre ráérzett velem kapcsolatban úgy ahogyan talán csak életem során 1, 2 ember..és nem tudom hogyan.
Hogy kerülhettem ilyen helyzetbe? Hogy lehet megoldani ezt ? elmenekülni ? vagy szembemenni a dologgal ,és azt mondani ha kell a munkaerőm valóban akkor jövök ha nem akkor nem ?
Szívem szerint futva menekülnék de nem biztos h ez a jó megoldás. Ha a páromra gondolok és arra h bármi tönkreteheti kerttönk kapcsolatát elkap a zokogás ..
Nagyon megköszönöm a megoldáshoz hozzá segítő ,értelmes válaszokat .
Jól értem, egy hónapja van egy kapcsolatod? És már párodnak nevezed??? Nem korai ez egy kicsit?
Oké tudom, van olyan kapcsolat, amikor még pár év után sem lehet párunknak nevezni benne a másikat, de azért 1 hónap után még ne kongjanak a füledben az esküvői harangok :)
Ha meg valóban álmaid munkájáról van szó, akkor hajrá. Nehogy már egy 1hónapos kapcsolat miatt dobd el magadtól! És ha elutasítod a melót és 1 hónap múlva kiderül a "párodról", hogy mégsem annyira tündi-bündi????
Ha meg gáz van a melóhelyen, még mindig leléphetsz. Ált. 1-3 hó próbaidő van. Ha zaklatna a főnök, akkor simán felmondhatsz.
Viszont ha valóban olyan energia van közöttetek azzal a fickóval, akkor én annak utánajárnék. Azért az nem mindennapi ám! Azt írtad, nem csak szexuális vonzódás volt. Tehát lehet, hogy nem is lenne belőle semmi, csupán úgymond egy lelki társ. Bár ha nős, akkor már az is necces, de én az ilyet nem dobnám csak úgy el magamtól. Persze, nem mennék bele semmibe, nagyon elítélem a megcsalást, de az ilyen kölcsönös energiaáramlások azért elég ritkák ahhoz, hogy csak úgy könnyedén átlépjünk felettük...
Vagy a leendő főnököd konkrétan bepróbálkozott nálad? Ha igen, akkor azért az már elég gáz...
Igen ,bepróbálkozott .Ez már lelkületi adottság kérdése ,h van aki azt mondja ,ez a célom (mármint a munka) és mindent(bármit) a cél érdekében,valamint van annyira erős h állja a pszichikai hadviselést. Én most egyértelműen érzem többet veszíthetnék ,még akkor is ha tényleg hagyna dolgozni.
Ha a kapcsolatom bármi ok folytán mégsem lesz működőkepés ,akkor bár fájna ,de elfogadnám. Viszont legalább elmondhatom h mindent megpróbáltam ,és nem egy félresiklott kaotikus szituáció tette tönkre. Valóban mérlegeltem ,most fontosabb h megpróbáljam a kapcsolatot, mert ilyen találkozás se gyakran adatik az életben . Az energiákat meg beleteszem ezzel a párhuzamosan a saját fejlődésembe. Végül is mindenből lehet tanulni .Köszönöm a gondolatébresztő írásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!