K. érlek írjatok, olyan élethelyzetbe kerültem (lent) amit nem tudok megoldani és szétvet az ideg?
Társ: egy hónapos kapcsolat,végre valami olyan amire mindig is vágytam ,szeretjük büszkén felvállaljuk 1mást,különleges az egész ,és nekem NAGYON FONTOS ez. Már csak azért is mert elmúltam már 25 és még ilyenben kölcsönösen sosem volt részem .
Munka: jött egy olyan lehetőség ami álmaim munkája. Voltam interjún. Rögtön a főnökhöz kerültem. Az egész helyzet ..olyan volt mint a Márió és varázslóban ..egyrészt hihetetlen érdekes másrészt hátborzongató :(. Ahogy beléptem az irodába valami olyan energia mező alakult ki közöttünk amit még soha nem tapasztaltam . A szenvedély legmagasabb foka. :( DE nem csak szexuálisan,szellemileg is. Beszélgettünk valahogy mindenről ,spontán . A végén kifejezte szándékát és én nagyon megrettentem . Vissza is vett, aztán gyorsan eljöttem .Azóta keresett, persze munkára hivatkozva. És én nem tudom mit tegyek. ÉS az a legdühítőbb h ez megtörténhetett .. ő nem független ember ,és nyilván az élethez való viszonyát -nameg meg a nőhöz valót tudja a felesége és ezt mondta is ,de engem felháborít az egész. Ez az ember látott engem ,sok mindenre ráérzett velem kapcsolatban úgy ahogyan talán csak életem során 1, 2 ember..és nem tudom hogyan.
Hogy kerülhettem ilyen helyzetbe? Hogy lehet megoldani ezt ? elmenekülni ? vagy szembemenni a dologgal ,és azt mondani ha kell a munkaerőm valóban akkor jövök ha nem akkor nem ?
Szívem szerint futva menekülnék de nem biztos h ez a jó megoldás. Ha a páromra gondolok és arra h bármi tönkreteheti kerttönk kapcsolatát elkap a zokogás ..
Nagyon megköszönöm a megoldáshoz hozzá segítő ,értelmes válaszokat .
Szia!
Így én is jártam, álmaim állását ajánlották, de a főnök közölte, hogy feküdni is kellene.
Nem fogadtam el a munkát.
" is vágytam ,szeretjük büszkén felvállaljuk 1mást,különleges az "
Ez mi ez, hogy büszkén felvállaljuk egymást? Ez olyan hom.okos szerelem?
Nézd eleve a fönököd ráérzett, hogy bejön neked! Itt te is ludas vagy! En ha szeretek valakit,akkor más nem tud megszéditeni még véletlenül sem!
Hány éves a fõnök?
Húh köszönöm szépen a válaszokat!! Annak is aki külön írt nekem . Így lesz ahogy mondjátok,ebből a helyzetből jól másképp nem tudnék kijönni.
Az h büszkén vállaljuk egymást -ezt jelenti amit olvastál :) Nekem se volt olyan és ha jól tudom neki se akire azt mondanánk h vele el tudnám képzelni a jövőt . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!