Szerintetek az normális dolog, hogy egy 22 éves fiú ennyire "finnyás"?
Én is jártam már így,hogy 2 gyerek kunyerált az utcán,hogy napok óta nem ettek,éhesek.A húgommal megsajnáltuk őket,és bementünk a pékségbe.Vettünk egy csomó péksüteményt,szendvicset,üdítőt,dobozos teát.Sőt még csokit is vettünk,gondolva,hogy ritkán van része ilyenben.Elhihetitek,hogy nem kevés pénzt hagytunk a pénztárnál.Amikor átakartuk adni,a 8 éves kisfiú elhúzta a száját majd azt mondta.." Ti aztán jó nagy hülyék vagytok.Miért nem lehetett inkább a pénzt odaadni?? Na ezt a szart egyétek ki,és adjátok a lét.." Mindezt végig káromkodva..Gondolhatod milyen ciki volt..
A kérdésre válaszolva.Azért ilyen finnyásak az emberek mert gyerekkorukban megengedték nekik..
Nekem is vannak ilyen rigolyáim.
PL: -
-nem eszem meg azt a banánt ami már kezd barnulni.Csakis (ahogy a párom mondja) zölden eszem a banánt.
- olyan kenyeret nem eszek amit lefagyasztottak.
"Én direkt azokat tenném eléje, amiket nem szeret. A táplálkozás mégsem lehet kívánság műsor. Aztán eldöntheti: eszik, vagy éhen marad."
Kedves #6!
Honnan ez a szűk látókörű, rosszindulatú hozzáállás?
Neked miért lenne jobb, ha árthatsz???
Nem mindegy, hogy valamit nem szeret az ember, pl. gomba, káposzta stb. vagy ha finnyáskodik, s nem eszi meg azt a kaját, ami ebédre volt, vagy másnap a zsömlét. Van különbség a kettő között.
Az elsővel semmi gond nincs, mindenkinél van olyan kaja, amit nem bír megenni(nálam is), de azért nem fogom kidobni az előző napi kaját, zsemlét. Nem állok olyan jól anyagilag, hogy pocsékoljam az ételt.
Én leöntöm a az olajos halról az olajat
A kenyér héját,és sarkát kidobom,mert azt nem eszem meg
ha valami zöldség vagy gyümölcs kezd barnulni,vagy kezd foltos lenni,már nem eszem meg.
A görögdinnyéből előbb kiszedem az összes magot,és csak utána eszem meg a dinnyét.
ha 1 szem cseresznyébe találok kukacot,akkor összes megy a kukába,már nem eszem meg..
Hát én meg ilyen vagyok...és??? Én dolgozom meg a pénzemért..
A kérdező kommentje:
Aki volt katona az nem válogat annyira, ott nem a minőség volt a fontos, hanem a mennyiség.
Na ez sem igaz.
A férjem 2 évet volt katona (neki még ennyi volt a kötelező katonaság)
Mégis ma ő a család legfinnyásabb,legválogatósabb embere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!