Szerintetek az normális dolog, hogy egy 22 éves fiú ennyire "finnyás"?
És mi a kérdés? Ahány ember, annyi rigolya, annyi ízlés.
Én is finnyás vagyok, mert világ életemben elég volt egy reccsenés a számban, hogy valami porcogósra harapjak, hogy azonnal abbahagyjam az evést. De nem nyafogásból, szabályos undor fogott el, azért. A kérdésben szereplő kicsit túlzásba viszi, hogy az előző napi zsömlét nem eszi meg, hiszen néha az puhább, mint a friss, morzsikálós. A halkonzerv olaját vagy paradicsomos trutyiját én a szemét helyett, hogy ne legyen büdös, a csapba szoktam önteni és leküldeni egy kis mosogatószerrel. A víz nemivás viszont egészségtelen! Ha kólázik, pláne.
Csirkemell: én is jobb szeretem, mert sokkal soványabb, zsírtalanabb és maceramentesebb, mint a comb vagy a szárny. Mondjuk grillcsirkét megeszünk, de ha húst veszünk, akkor mi is a mellehusit preferáljuk.
Összegzés: nem kiborító, talán kicsit túlzott, de ha megkeresi a rávalót, lelke rajta.
Az ilyenek kéne csórén éljenek legalább fél éven át. Megtudnák milyen az, amikor azt kell enni ami van, s nem azt, amit ők akarnak.
Mások mit meg nem adnának ha minden nap tudnának enni másnapos kaját, ezek meg disznókodnak az étellel.
Ám szerintem ez valahol, igen nagy mértékben a szülő hibája.
"Az ilyenek kéne csórén éljenek legalább fél éven át. Megtudnák milyen az, amikor azt kell enni ami van, s nem azt, amit ők akarnak. "
Ez aztán az intelligens sziporka...
én is szörnyen finnyás vagyok, amióta az eszemet tudom. vannak ételek, amelyektól szabályosan undor fog el, és lenyelni sem tudom őket, ez nem tudom miért van így nálam, mert a családban senki sem ilyen, ők mindent megesznek.
amit én nem eszek meg: főzelékek, töltött káposzta, székelykáposzta, a káposzta bármely formája, tök, karalábé, zöldbab, hagyma, disznóhús, a hús bőrkéje, kolbász, hurka, máj, kocsonya, madártej...
azok a kaják, amiket megeszek, abból is csak bizonyos fajtájú, vagy márkájú az ami ízlik.
Tudod, qvára haragszok az emberekre!
Ahelyett, hogy a másnapos kaját kidobják, ha már nem eszik meg, mert "nem megy le a torkukon", adnák oda valami éhező gyereknek, van elég az utcákon, vagy éhező kisállatnak!
Oké, megértem, nem eszi meg, de akkor se dobja ki a kukába meg a lefolyóba!!!
Ha tudnád mit jelent éhezni, akkor megértenéd a felháborodásom.
Az éhezőkről meg annyit hogy van egy a szomszédban( vagyis van nyugdíja de a pia fontosabb) mikor apukám vitt át neki egy csomó mindent kidobta a kutyának hogy ő nincs rászorulva. Mikor vitt neki a testvére ruhákat azokat is kidobálta.
És több ismerősömmel volt már olyan hogy hajléktalan kért kajára pénzt és a kedves ismerős vett kaját a boltban , erre a hajléktalan kidobta mert neki pénz kell. ( ez elég volt gyakori Pécsen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!