Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hozzászólok, máris ideges....

Ha hozzászólok, máris ideges. Hol rontottam el a gyereket?

Figyelt kérdés
Most ő 26. Az az igazság, hogy az elmúlt 10 évben fokozatosan csökkent a jó viszony, de csak most jöttem rá, hogy nagy a baj. Bármit szólok hozzá, máris ideges, de mindenki mással jóban van. Hozzáteszem, mindig is rendes gyerek volt, időben elvégezte az iskoláit, van jövőképe stb. Egyáltalán nemis szól hozzám, meglepődöm, amikor hallom, hogy más szülő a gyerekével "beszélget". Egyszerűen látszik rajta, hogy amint megjövök, elromlik a kedve. Vásárolni nem akar velem, velem lenni meg aztán végképp nem. Én mondjuk hamarabb megyek az ágyba, de jóéjt puszi sincs, egyszerűen nincs rá szüksége. Bár mások szerint szúrkálódós, megjegyzéseket tevő vagyok, pont mint a nővérem, aki nemis talált társat egész életében.
2012. jan. 23. 01:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Meg egy 26 éves embert ne számoltass már el arról, mikor hova megy, vagy mi van vele. Szerintem szívesen különköltözne, akár önkormányzati bérlakásba is, csak te zsarolod, hogy ő biztosan nem szeret téged eléggé, és hasonlók.

Az érzelmi zsarolás aljas dolog.

2012. jan. 23. 20:24
 22/24 anonim ***** válasza:
honnan veszitek, hogy lany?
2012. jan. 25. 01:04
 23/24 A kérdező kommentje:
fiúról van szó
2012. jan. 25. 02:38
 24/24 anonim ***** válasza:

Ülj le vele beszélgetni...Ha ennyire nehéz együtt akár a fiad akár nem külön kell válljatok!!Akkor megtanulja majd becsülni amit eddíg nem tett!

26 évesen meg itt az ideje hogy önnálló életet éljen.Jó éjt puszit ne várj de teszem azt köszönéskor belefér egy puszi.

A férjem is ad puszit az anyjának ha megyünk jövünk.Èn is az enyémeknek.Igyz ritkán látjuk egymást....Persze jó éjt puszi nincs.. :)

2012. jan. 25. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!