Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utánatok is kémkednek otthon?

Utánatok is kémkednek otthon?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, de nincs módom elköltözni, mivel még a sulira is hitelt kell felvennem, nemhogy a közeli jövőben házam legyen...

mit tudnák csinálni? kezdek begolyózni, már rendesen üldözési mániám van :S

2012. jan. 19. 20:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
22L köszi, de azt nem bírnám, tényleg...már jártam koliban másoknál..annyi elég is volt belőle...
2012. jan. 20. 16:48
 22/25 anonim ***** válasza:

Én vagyok az akit kukkolnak. :D

Ez egy régi téglaépítésű társasház, nem papírvékonyak a falak, de még ez se véd meg a kukkolástól. Sőt még ha egy kertes házban lennél egyedül akkor is látnák a szomszédok ki megy be hozzád, mikor ég nálad a villany, mikor nézel tévét (kék fény szűrődik ki), mikor fürdesz(sokáig ég a fürdőben a villany és nem is gondolnád h a vízcsobogást a kád rezonálása mennyire felerősíti, h még falon keresztül is messzire hallatszik), stb. Ha meg ráérős nyomulós nyugdíjas a szomszéd aki mindenkivel összehaverkodik akkor a postásra is rámegy h nézzük már milyen levél érkezett a szomszédnak. Ezek megtörtént esetek amik ugyanígy mennének akár kertes házban is. Ez ellen nem tudsz mit tenni, itt se ezek voltak csak az évek során ideköltöztek.

Amúgy az albérletben élhetsz egyedül is ha telik rá.

A kukkolás meg ugyanúgy előfordulhat akkor is ha majd önállóan élsz, munkád lesz, egész életedben nem lakhatsz a szüleidnél.

2012. jan. 20. 17:30
 23/25 anonim ***** válasza:

Néhány koleszban, -itt nálunk Sopronban 5ből 1-ben van asszem ilyen- vannak 1 ágyas szobák. Na oda mehetnél pl. csak a konyha közös. De ha nem akarsz főzni, akkor mosogatni tudsz bent is, mert arra van lehetőség a szobában, meg ha veszel egy mikrót, simán bekötheted, vagy esetleg az is van eredetileg is. Jobb helyeken fürdő, wc is a szobához tartozik. Mosni meg van mosókonyha, az még a közös helyiség.

Mondom én koleszban lakom, sose éreztem még hogy kukkolnának vagy bármi. De te tudod.. hol laksz, tanulsz amúgy? Hátha van ismerősöm arra fele koleszban... és tud neked mesélni.

Amúgy.. ha annyira sz*r lenne a helyzet otthon és annyira zavarna, menekülnél, amerre látnál.

2012. jan. 20. 18:32
 24/25 anonim ***** válasza:

Akkor bocsi kérdező :)

Azért ajánlottam a kolit, mert én rohadtul bírom, nem vagyok kontroll alatt, azt csinálok amit akarok. Nem vagyok nagy társasági ember, de a koliban olyan, mintha lenne 200 nővérem és 200 bátyám. Ha pl kifogyok a tamponból és sűrgős a dolog, akkor akár 2 emelettel feljebb is ha bekopogok, hogy bocsi nincs... akkor adnak :D

De persze ,ha te ennyire irtózol tőle. Akkor ne. Sokszor szokott nálunk is az lenni, hogy a koli 1/3-a mindig elsős, azok be is költöznek szépen, de aztán sokan nem bírják, és ezért már félévkor kiköltöznek :D.

22/L

2012. jan. 20. 18:42
 25/25 A kérdező kommentje:

most kertesben lakom, a szomszédok kibírhatóak, a leveleket nem nézik, az meg hogy hallják mikor fürdök ok..csak mást ne halljanak;)

anyira nem elviselhetetlen, csak szép lassan csepeg a pohárba...

budapesten ha van egyszemélyes-szobás koli saját zuhanyzóval az jó lenne...

2012. jan. 21. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!