Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utánatok is kémkednek otthon?

Utánatok is kémkednek otthon?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, de nincs módom elköltözni, mivel még a sulira is hitelt kell felvennem, nemhogy a közeli jövőben házam legyen...

mit tudnák csinálni? kezdek begolyózni, már rendesen üldözési mániám van :S

2012. jan. 19. 20:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

koli ali nem megoldás. ott ugyanúgy osztoznom kell, akor már inkább a családom kémkedjen, mind egy vadidegen elmebajos diáktárs....

egyedül albit meg nem tudnák fizetni...

2012. jan. 19. 22:55
 12/25 A kérdező kommentje:
igen, ifjabb jim bond, és mi lenne az a szerény megoldás ahol EgYeDüL lakhatom, és olcsó...mert az max a börtön/magánzárka tudomásom szerint XD
2012. jan. 19. 22:58
 13/25 A kérdező kommentje:

"Felnőtt vagy próbáld megoldani!"

miből kedves? a legjobb diákmunka ( a modellkedésen és k.rválkodáson kívül, amihez viszont túl ronda vagyok) mind csak 1000ft/óra max, és kb max 12 óra...de az csak ha nincs suli, ha van akkor max 8óra hétvégente ami ugye 8*1000*2= 16 000..

elmondanám, csak a vízszámla több...és akkor villany, áram, internet, telefon, a lakás ára, ha hitel akkor hozzámegy a diákhitelhez amit 50 éves nagymama koromra se tudnák törleszteni + nem ártana enni sem az napi 2000 ft minimum + azért rongyokban se járhatok + bkv bérlet 5000 ft...soroljam még?

mondom max pr.sti lehetnék iskola mellett végzetség nélkül, de még az sem mert nem vagyok épp a legcsinosabb...

2012. jan. 19. 23:03
 14/25 A kérdező kommentje:
amúgy leginkább nagymamára érvényes, szüleim általában korrektek, de egy csomó dolgot melletük sem lehet csinálni...
2012. jan. 19. 23:07
 15/25 A kérdező kommentje:
#10- neked csak a logika hiányzik az életedből ;)
2012. jan. 19. 23:13
 16/25 anonim ***** válasza:

Hidd el albérletben is kémkedhetnek, nekem pl felbontják a levelem, túrkálnak a szemetemben és kukkolnak h éppen mikor ég nálam a lámpa v mikor fürdök és hallom ahogy megbeszélik. Tán még a netet is lehallgatják, gyakran jönnek az épületbe mindenféle szerelők, meg néha vadidegenek bukkannak fel a társasház udvarán és laptoppal csinálnak vmit. Talán annyiból jobb h családtagokkal ellentétben a szomszédok nem szólnak annyira az ember életébe, csak zavar mikor hallom h egymás közt megbeszélik.

Amúgy anyám rendszeresen átkutat mindenemet, rendrakás címén. Bár annyi oka van rá h régen titokban cigiztem.

2012. jan. 19. 23:22
 17/25 anonim ***** válasza:

Nálunk is rendrakás címén volt a kutakodás....

"Rendet rakott" és talált 1 db gumit, nem tudta mi az.. (-.-') és felbontotta, na akkor rájött. Mentem haza a suliból és ott lóbálta nekem, hogy hát erről apa nem tudhat meg semmit, meg mi ez és miért van nekem ilyenem és mit tudom én. (17 voltam asszem.) Amúgy melléfogott, mert azt a suliban kaptuk ilyen csomagban. Tisztasági betét meg terméktájékoztató mellett. Szívás...

Rendrakás címén átforgatta a könyveimet is, talált benne egy-két képet az éppen aktuális szerelmemről. Azt is lóbálta ott, hogy ki ez és mit akarok én ezzel és mennyivel idősebb nálam és fúúú.... Szerencsére itt pár nap múlva utaztam Németországba...

Aztán elmentem egy fesztiválra, és akkor is rendet rakott. :D Hihetetlen... És megtalálta a táskámban a fogamzásgátlót meg pár buszjegyet (amikről nem tudott, hogy itt-ott voltam) és apámmal hazahozatott a fesztiválról.:D Akkor is ment, hogy miért kell nekem a gyógyszer, mióta szedem, kivel voltam orvosnál, megvizsgált-e az orvos... Mondom meg. Hát akkor én már nem vagyok szűz.. (18 múltam már jópár hónappal az eset idején.:D) És valóban nem voltam már az, csak neki ezt sem lehet elmondani.

Akkor még úgy 16 évesen vettem egy csomag tampont, mert kényelmetlen volt a betét, mint állat. Azt is megtalálta,és előadta, hogy én azt még nem használhatom, majd ha gyerekem lesz. :D:D Mert nála egyenlő a kettő, hogy csak az szexel, akinek gyereke van.

Pénzemet megtalálta, amit mondjuk én is úgy találtam, hogy a téli kabátom zsebébe nyáron.. volt vagy 500 Ft, meggyanusított, hogy én azt loptam valakitől. Ezt eljátszotta többször is, ha pénzt talált nálam, hogy én azt loptam. Aztán meg nem.

Hát ennyi lenne kb, amikre emlékszem, hogy kutakodott és talált vmit, ami amúgy semekkora értékkel nem bírt, de neki nagyon fontos volt, mert szerinte a tampon, az óvszer bűnös dolog, kislányok azt nem használják... -.-

Ja és fenomenális... már koleszban lakom, de néhány levelem még haza megy. Így történt ez tegnap is. Adóhivataltól kaptam levelet. És felbontotta!! Aztán meg erősködött, hogy az adóbevalláshoz apám aláírása is kell, mert hogy ő a gondviselőm.. vagy mit mondott. Mondom aha, csak elmúltam 18 szóval nem kell nekem senki, felnőtt vagyok... Nem kicsit voltam ideges, hogy még mindig gyerekként kezel...

Amúgy, költözz koleszba. Nem tudom miféle idegbeteg lakótársról beszélsz... (??) Ez csak kifogás. 3 koleszba laktam eddig, most utolsóba a párom a szobatársam, de előtte is nagyon kedves szobatársaim voltak. És az ismerőseim sem mesélnek kutakodó, idegbeteg szobatársakról...

20/L

2012. jan. 20. 08:59
 18/25 anonim ***** válasza:

A tamponos résznél kicsit értelmetlen. Az a lényege, hogy anyám szerint csak az használhat tampont, aki már gyereket szült. És az emberek csak azért szexelnek, hogy gyereket szüljenek. És valamiért ez a téves infója van, hogy csak az használhat tampont, aki már szexelt. Gondolom a szerinte a szűzhártya csak akkor szakadhat el, ha vki szexelt, szexelni meg házasság után szabad csak. És hát gondolom szerinte a tampon átszakítaná a szűzhártyát, akkor meg már nem lenne szűz az illető az ő felfogása szerint és az bűn.

Na izé, ez off volt. Bocsi!!!

2012. jan. 20. 09:03
 19/25 anonim ***** válasza:

Én kolis vagy, hétvégére hazamászok.

Mamám nagyon kutakodós. Rendmániás. Direkt hagyok hátra valami kis bakit, hogyha meglátom, hogy a szoba rendbe van, akkor tudom, hogy ben járt. Igazából engem nem zavar, csak mosolygok rajta :) Modjuk az boszantó, hogy ha olyan cuccom dobja ki rendrakás címén ami nekem kell. :/

A koliban meg kölcsönösen tiszteljük a másik dolgát ,szóval ebből sincs gubanc. Az igaz, hogy mi előre lebeszéljük, hogy mi az amit kérdés nélkül elvehetünk és mi az ami nem. Pl főző edények, sminkcuccok.

Ezért ajánlottam a kolit. Én szinte ott élek és semmi gondom.

22/L

2012. jan. 20. 09:22
 20/25 A kérdező kommentje:

20/L

köszönöm, de én nem birok más emberekkel együtt élni.

a családomat még elviselem valahogy így is. de idegeneket nem. azért kéne olyan megoldás ami csak az enyém, nem papírvékonyak a falak hogy a szomszédok arról pletykáljanak, kivel mikor...meg eleve koliban is ez lenne.... de mindegy az abszolút nincs a lehetőségek közt hogy azalól hogy másokkal élek, másokhoz menekülök..érted

2012. jan. 20. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!