Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen laksz még otthon?

Hány évesen laksz még otthon?

Figyelt kérdés
Mikor tervezed az elköltözést?
2012. jan. 4. 11:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
64%

22 vagyok, jövőre diplomázok, akkor költözöm, legalábbis nagyon remélem.

Nem bánnám hamarabb sem, de jelenleg nincs pénzem házat venni, albérletet pedig nem vagyok hajlandó fizetni, ablakon kihajigált pénz.

2012. jan. 4. 11:06
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Most leszek 20. Költöznék én minél előbb, de pénz nélkül kicsit nehézkes. Majd talán júliustól lesz állandó munkám és akkor barátommal összeköltözünk, vagy pedig szeptembertől kollégium.
2012. jan. 4. 11:08
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, és még nem tudom, mikor szeretnék elköltözni. Főleg, hogy lehet hogy édesanyám elmegy külföldre, akkor pedig én vigyázok majd otthon a húgomra. :)
2012. jan. 4. 11:13
 4/24 anonim ***** válasza:
90%

33 évesen, de nem is tervezem, hogy bárhova elmenjek.

Külön bejárat, teljesen különálló lakás. Ha úgy akarnám, simán megoldható hogy napokig, hetekig nem is találkoznék a szüleimmel.

Számomra értelmetlen lenne ilyen helyzetből átlépni egy olyanba, ahol havi 50-60-70... ezreket kidobálok egy lakásra, ahol még ráadásul kert sincs, viszont idegen szomszédokhoz kellene alkalmazkodni, ill. elviselni a zajaikat.

2012. jan. 4. 11:13
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen, és egyelőre nem is tervezem, hogy a következő években elköltöznék... tanulok, szeretnék is még pár évig, emellett persze dolgozom is, de nem érné meg két lakást fenntartani kettőnknek.
2012. jan. 4. 11:28
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

26 vagyok, 1 éve végeztem egyetemen és költöztem haza, addig nem itthon laktam.

Most mennék, de nincs munka, nincs pénz, így pedig nem lesz saját lakás.

2012. jan. 4. 11:44
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, de sztem még pár évig itthon fogok laki. Szeretnék mesterképzésre menni, és annak ellenére, hogy van némi jövedelmem, eltartani nem tudnám magam ennyiből. Pedig szeretnék azért önállósodni.
2012. jan. 4. 11:51
 8/24 anonim ***** válasza:
38%
11:06: és jövőre hogy lesz pénzed...? Ha elkezdesz dolgozni, attól még nem lesz, legalább 10 évig kell spórolni egy közepes lakásra, bármi is a végzettséged.
2012. jan. 4. 11:52
 9/24 anonim ***** válasza:
71%

A másik pedig, hogy egyetem után még mérnökként sincs állás, ha meg van, nettó 100-150 körülinél többet ott se nagyon fizetnek.

Abból valami kis albérlet még fizethető, de a mai magyar átlagkereset kb. az éhenhalásra elég.

Egyetem alatt én is reméltem, hogy végzek, lesz valami jó kis állásom, koliból kiköltözök egy lakáskába és elleszek. Aha... Állás nincs, itthon a megtakarításomból segítettem a számlákba, de már az is elfogyott...

2012. jan. 4. 12:08
 10/24 anonim ***** válasza:
23%

Létezik lakáshitel. Beb*szna, ha 10 évet kéne rá spórolnom.

Munkám az lesz, ettől nem kell tartanom. Hitel nélkül házat venni lehetetlen, szinte. Csak ugye nem mindegy milyen hitelt vesz fel az ember és mennyit. Azért kezelhetetlen hitelmennyiségbe nem rángatnám magam.

2012. jan. 4. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!