Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az h 18 évesen...

Miért van az h 18 évesen megszabják nekem otthon, h mikor feküdjek le?

Figyelt kérdés
picit irritáló :( úgy kezelnek engem mint egy 7 évest -,-
2011. jún. 16. 23:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
velem ugyanez a helyzet..:S
2011. jún. 16. 23:44
 2/29 anonim ***** válasza:
59%
Hát..fogalmam sincs miért van.. irritáló ez tényleg már.. némely szülőtúlságosan szigorú-.-az enyémek meg kibeszélnek:D
 3/29 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert gyerekkorodban anyuci szoknya alá bújtál, és azt hiszik most is arra van szükséged. Mondd meg nekik pontosan mi a problémád, nyugodtan ki is verhetsz pár balhét esetleg 1-2 pofon elcsattan de azt hiszem nem fogsz belehalni.
 4/29 A kérdező kommentje:
az lesz -,- :/
2011. jún. 16. 23:47
 5/29 anonim ***** válasza:
75%
Én már 10 éves korom óta úgy élem az életemet ahogy nekem tetszik, ez nem azt jelenti hogy elhanyagolt vagyok, csak sosem kértem anyámtól segítséget a gondjaimban szóval magamtól csináltam mindent. Most 15 éves vagyok és szinte bármit megtehetek amit akarok, persze nem élek ezzel a jogokkal mert önszántamból kiteregetek, összepakolok, elmosogatok és mindent megteszek cserébe a szabad gyerekkoromért.
2011. jún. 16. 23:49
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de utáltam abban az időben tininek lenni, amikor még a nagyanyámnak is tudni kellett mikor veszítettem el a szüzességemet. Persze 19 éves voltam. Na akkor azt mondtam, mindenki seperjen a saját háza táján és ne velem foglalkozzon.
2011. jún. 16. 23:49
 7/29 A kérdező kommentje:
ma pl az voltam velem,kb fél 1kor lefeküdtem,felkeltem fél 10kor,aztán visszaaludtam felkeltem fél 1 kor,mamám elkezd velem ordibálni h miért ijenkor kellek.... asszongya miért nem feküccc le akkor korán... én meg mondom neki visszaaludtam,aztán besértődött végül elkezdett picsogni xDDDDDDD szerintetek ? -,-
2011. jún. 16. 23:52
 8/29 anonim ***** válasza:
92%

Az a nagy helyzet, hogy az embert még 50 évesen is hajlamosak gyerekként kezelni a szülei...

Ha több önállóságot szeretnél, tessék kiállni magadért. Nyilván változni fog a dolog, ha önellátó leszel, de vannak szülők, akik a dolgozó, magukat eltartó gyerekeik életébe is folyton bele akarnak szólni, nekem szerencsém van a szüleimmel, de láttam sok ilyet.

Az a legtisztább, ha megpróbálsz leülni és elbeszélgetni velük. Tiszta vizet kell önteni a pohárba, ki mit vár el a másiktól - hátha így egy-két veszekedés is megelőzhető...

2011. jún. 16. 23:52
 9/29 anonim ***** válasza:
33%

Mikor megy a balhé és tényleg elfajul akkor kell tényleg érzelmi zsarolást alkalmazni, és azt mondani hogy :

"Jó akkor mostantól a saját életetekkel foglalkoztok, a sajátomat hadd éljem le én, ha ez nem tetszik akkor fogom magam és elköltözöm" a reakció azt hiszem egyértelmű.

2011. jún. 16. 23:55
 10/29 A kérdező kommentje:
de az a legnagyobb baj,hogy nem merek fellázadni :S :/
2011. jún. 16. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!