Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az h 18 évesen...

Miért van az h 18 évesen megszabják nekem otthon, h mikor feküdjek le?

Figyelt kérdés
picit irritáló :( úgy kezelnek engem mint egy 7 évest -,-
2011. jún. 16. 23:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
55%
Ja, hát akkor ne a szüleidbe keresd a hibát anyukám :D, gondolom mikor kisebb voltál még az utcára se mentél ki nélkülük ha 18 évesen nem mersz kiállni magadért :)
2011. jún. 16. 23:58
 12/29 anonim ***** válasza:
90%
Titanium, érzelmi zsarolás? 10 éves korom óta szabad vagyok? Hány éves vagy te, 15?! Ja... várj... őő.... ja...
2011. jún. 17. 00:00
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Állj ki magadért. Ha hagyod, évről évre csak rosszabb lesz ha csak nem valami csoda által rájönnek, hogy már nem vagy olyan, mint 3-4 évvel ezelőtt..

Merjél megszólalni, ha nem megy akkor meg viseld a következményeket.

2011. jún. 17. 00:01
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Névtelen, tudom miről beszélek, kaptam olyan nevelést hogy tudjak segíteni az ilyen anyámasszony katonáin, egy 70 éves embertől több segítséget kapna aki Barátok közt és Valóvilág közbe kicsit ráfigyelne a kislányára? ja őő ja.
2011. jún. 17. 00:02
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, hogy felnőttél, akkor viselkedj is úgy, mint egy felnőtt, ha nem akarod, hogy rád erőltessék az akaratuk, mintha 7 éves lennél. Pl. Én már majdnem 18 voltam és ha nem értem haza percre pontosan 22 órakor már jöttek is keresni a szüleim és tessékeltek haza, tiszta röhej volt. 18 évesen és kb 3 hónaposan adódott lehetőségem egy külföldi cégnél és azóta rájött a család, hogy már nem az a pici lány vagyok.

De persze sok dologgal bizonyíthatsz nekik, légy kicsit kreatív.

20N

2011. jún. 17. 00:02
 16/29 anonim ***** válasza:
50%

Hát lehet plátóibb oka is. xD Nálunk pl vékony volt a fal meg üveges ajtó, szóval őket eléggé zavarta.

Amúgy fél1 kor kelni már valóban nem épp normális, azt már én is megszólnám lehet. O_o A fél napod elmegy, :O

Amúgy ezek alapján nem szabják meg, csak megjegyezték teljesen érthető módon, hogy hamarabb kéne feküdni, akkor nincs ilyen probléma.

És ha magadon nem segítesz, akkor most mit vársz? Mondjuk meg mi anyudnak, vagy mi? :D

2011. jún. 17. 00:04
 17/29 A kérdező kommentje:
tudom =(((((( kéne vmit kezdeni, de én rohadtul várom azta pillanatot amikor ezt mondom nekik = bye bye :DDDDD
2011. jún. 17. 00:10
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

Nekem tulajdonképpen tetszik Titanium válasza, csak ne csodálkozz azon se, ha esetleg az "elköltözök"-re úgy reagálnak, hogy kezedbe nyomnak egy bőröndöt:-)

Na azt hiszem, akkor tényleg felnőnél egy pillanat alatt...

Nem rosszindulatból mondom, de ezt is bele kell kalkulálni. És érzelmi zsarolás helyett inkább nőj fel, dolgozz, költözz külön és akkor senki nem fogja megmondani mikor feküdj le és kelj fel. Garantáltan korán kelsz és korán fekszel, hacsak nem vmi éjszakai melót fogsz ki...

2011. jún. 17. 00:12
 19/29 A kérdező kommentje:
azt kell^^ am köszi mindenkinek aki írt
2011. jún. 17. 00:16
 20/29 anonim válasza:
100%

én egyszer dobtam be egy ilyet, hogy akkor elköltözöm, és nemhogy a kezembe nyomtak egy bőröndöt, még a ruháimat is belepakolták...:)

2 napig voltam anyám testvérénél, aztán visszahívtak, azóta szent a béke, és felnőttként kezelnek.

2011. jún. 17. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!