Hány évesen laksz még otthon?
Amikor a mai hitelhátralékosok felvették a hitelüket, nyilván ők is a "legkedvezőbb, legjobb" hiteleket vették fel.
A volt barátom volt lakáshitel-mániás, hogy ha már fizet, akkor ne albérletre menjen a havi x összeg, hanem a hitelre és akkor x év után az övé lesz. Csak sajnos a mai állapotok mellett a x év az ki tudja mennyi lesz és ha valami történik, akkor veszíti az egészet.
Itthon, saját lakásban a közös költség-kötelező díjak-rezsi annyiba kerülnek, mint lehet máshol az albérlet.
Én semmiért nem vettem volna fel a devizahitelt..
Nem vagyok én hitelmániás, diákhitelem sem volt és soha semmiféle hitelem, de néha viszont hasznos tud lenni az ilyesmi és szükség van rá.
Szóval hülyeséget én nem csinálok, 1000-szer megnézek valamit, mielőtt belemegyek, nem féltem magam. Akkor félnék, ha nem lenne fix a munkahelyem és kétes lenne a visszafizetés, na az para lenne, de mondjuk egy 5 milliós hitel fix fizetéssel úgy gondolom a kezelhető kategória.
19 évesen költöztem el albérletbe a párommal, még tanulok.
Havi 40 ezer albértletre futja, de 90 ezer lakáshitelre nem telne, így egy darabig ez a megoldás marad, mellette pakoljuk a lakástakarékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!