Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen laksz még otthon?

Hány évesen laksz még otthon?

Figyelt kérdés
Mikor tervezed az elköltözést?
2012. jan. 4. 11:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20 évesen lakom itthon! :)
2012. jan. 4. 12:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, fogalmam sincs mikor fogok elköltözni. Hitelről meg szó sem lehet.
2012. jan. 4. 12:35
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

Amikor a mai hitelhátralékosok felvették a hitelüket, nyilván ők is a "legkedvezőbb, legjobb" hiteleket vették fel.

A volt barátom volt lakáshitel-mániás, hogy ha már fizet, akkor ne albérletre menjen a havi x összeg, hanem a hitelre és akkor x év után az övé lesz. Csak sajnos a mai állapotok mellett a x év az ki tudja mennyi lesz és ha valami történik, akkor veszíti az egészet.

Itthon, saját lakásban a közös költség-kötelező díjak-rezsi annyiba kerülnek, mint lehet máshol az albérlet.

2012. jan. 4. 12:51
 14/24 anonim ***** válasza:
19%

Én semmiért nem vettem volna fel a devizahitelt..

Nem vagyok én hitelmániás, diákhitelem sem volt és soha semmiféle hitelem, de néha viszont hasznos tud lenni az ilyesmi és szükség van rá.

Szóval hülyeséget én nem csinálok, 1000-szer megnézek valamit, mielőtt belemegyek, nem féltem magam. Akkor félnék, ha nem lenne fix a munkahelyem és kétes lenne a visszafizetés, na az para lenne, de mondjuk egy 5 milliós hitel fix fizetéssel úgy gondolom a kezelhető kategória.

2012. jan. 4. 12:55
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
25 évesen. Elvesztettem az állásom, hónapok óta nem találok, ezért. Én sem így terveztem... :( Ha találok állást, onnantól számítva pár hónapon belül szeretnék elköltözni.
2012. jan. 4. 13:02
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

19 évesen költöztem el albérletbe a párommal, még tanulok.

Havi 40 ezer albértletre futja, de 90 ezer lakáshitelre nem telne, így egy darabig ez a megoldás marad, mellette pakoljuk a lakástakarékot.

2012. jan. 4. 13:04
 17/24 anonim ***** válasza:
24 évesen, de már kilátásban van a költözés - mondhatni most!
2012. jan. 4. 14:20
 18/24 anonim ***** válasza:
21 vagyok, osszel koltozunk ossze a parommal.
2012. jan. 4. 15:01
 19/24 anonim ***** válasza:
20 eves koromig laktam otthon.
2012. jan. 4. 15:45
 20/24 anonim ***** válasza:
22 vagyok, szerintem soha nem fogok tudni elköltözni, örülök, ha munkám lesz a suli után...
2012. jan. 4. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!