Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha beteg vagyok sem engedi...

Ha beteg vagyok sem engedi anyu, hogy itthon maradjak?!

Figyelt kérdés
Az utóbbi egy évben elég beteges vagyok, mert, bár még nem vagyok 18 /idén leszek/, de már egy éve nevelem egyedül az 5 éves testvéremet. Főzök, mosok, takarítok, néha bevásárolok, persze járok iskolába. Én etetem, én fektetem le aludni, oviba is én megyek érte stb... Nagyon nehéz beosztani az időmet, megromlott az egészségem is, mert napi 4 órát alszom, nem járok sehová, nagyon kimerült vagyok. Leesik rendszeresen a vérnyomásom, szédülök, görcsölnek a lábaim, zsibbad a karom, persze nagyon fáradt és álmos vagyok, sokszor van hányingerem, alig eszem /sokszor még arra sincs időm/... Anyu 2 állásban dolgozik, de mikor végez, sosem jön haza, elmegy Pestre járkálni, le a Duna partra, elmegy a barátnőjéhez, ahol nagyrészt isznak stb... Apám elhagyott, nemsoká elköltözik nevelőapám is. Sajnos nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Egyre többször vagyok rosszul, de mindig be kell mennem az iskolába, ha vonszolom magam, akkor is. Mit tehetnék? Köszönöm.
2012. jan. 19. 10:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Menj el egy belgyógyász szakorvoshoz.
2012. jan. 19. 13:51
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosodat sem értem igazán, mert odáig oké hogy egyszerre két dolgot nem lehet kezelni de logikusabb először a gyulladást kezelni. És arról nem is beszélve hogy napi szinten talpalsz, tehát délelőtt suli valamikor meló akkor házimunka teljes részét te végzed el plusz a tesódra is vigyázol. Ahogyan elnézem 0 a szabad időd sőt annyira hogy aludni sem tudsz másrészt ami pénzt megkeresel annak egy részét el is veszi anyud. Azt nem értem hogy miért veszi el tőled? Ha van hitel tartozásotok és ha még azt sem tudja rendezni úgy hogy hónap végén ne maradjatok pénz nélkül azt még meg is értem. Az tény hogy itt komoly problémák vannak, arról nem is beszélve hogy már az összeroppanás szélén állsz, tudom mert velem is volt ilyen, tisztába vagyok a dolgokkal. Itt a fő probléma az hogy anyukádnak fontosabb a barátnője meg a pijálás mint a családja, nem hogy hazamenne akár este 9 kor és ő amit bír megcsinálja te meg tudjál pihenni egy kicsit többet hogy normálisan tudj aludni meg minden. É most a konkrét kérdésedre adom meg a választ. Szinte biztos hogy azért nem engedi meg hogy otthon maradj mert nem akarja hogy kimaradj a suliból nem fogja fel hogy tényleg gondod van egészségügyileg össze vagy rokkanva ő ezt nem érti meg, és biztos hogy ő is ezt a nevelést kapta anno. Én meg azért elmennék egy teljes kivizsgálásra a helyedben hogy még kiderüljenek a dolgok mert lehet hogy ott még más betegség is van sőt lehet hogy már van egy más betegséged amiről még nem tudtok.
2012. jan. 19. 13:59
 33/33 anonim válasza:
Az orvosod elég hülye. Szedj vasat, fólsavat, C vitamint a vérszegénységre, néhány tabletta ciprofloxacint a gyulladàsra és kész. Mindet lehet kapni vény nélkül.
2012. jan. 20. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!