Ha beteg vagyok sem engedi anyu, hogy itthon maradjak?!
Figyelt kérdés
Az utóbbi egy évben elég beteges vagyok, mert, bár még nem vagyok 18 /idén leszek/, de már egy éve nevelem egyedül az 5 éves testvéremet. Főzök, mosok, takarítok, néha bevásárolok, persze járok iskolába. Én etetem, én fektetem le aludni, oviba is én megyek érte stb... Nagyon nehéz beosztani az időmet, megromlott az egészségem is, mert napi 4 órát alszom, nem járok sehová, nagyon kimerült vagyok. Leesik rendszeresen a vérnyomásom, szédülök, görcsölnek a lábaim, zsibbad a karom, persze nagyon fáradt és álmos vagyok, sokszor van hányingerem, alig eszem /sokszor még arra sincs időm/... Anyu 2 állásban dolgozik, de mikor végez, sosem jön haza, elmegy Pestre járkálni, le a Duna partra, elmegy a barátnőjéhez, ahol nagyrészt isznak stb... Apám elhagyott, nemsoká elköltözik nevelőapám is. Sajnos nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Egyre többször vagyok rosszul, de mindig be kell mennem az iskolába, ha vonszolom magam, akkor is. Mit tehetnék? Köszönöm.2012. jan. 19. 10:57
21/33 anonim válasza:
Elveszik?? Mégis milyen alapon? Főzöl, mosol, takarítasz, még be is vásárolsz ha arról van szó, neveled az öcsédet és mellette tanulsz és dolgozol. Semmi joguk nincs elvenni. Biztos nem hagynám, hogy elvegyék. Ne add oda nekik. Ennyi. És próbálj meg minél hamarabb elköltözni onnan. Anyukád utána úgyis foglalkozna az öcséddel.
22/33 anonim válasza:
Te jó isten.
És még van itt valaki, aki védi az anyát??? Még ha meghallgatnánk az ő szemszögét is, a miérteket, az is mindegy lenne, mert ha a tények azok, hogy a fizetést elveszi, a tankönyveket a kérdező veszi és minden nap vigyáznia kell a testvérére az észérvekkel NEM magyarázható.
Én már régen szóltam volna az iskolában valamelyik tanárnak, erre rá fog menni az egészséged. Nem vagyok családjogos, de ott biztosan van valaki, aki ért ehhez.
23/33 anonim válasza:
Értem, kedves kérdező!
Anyukád nem azt akarja, hogy még többet dolgozz, meg gyötörd magad betegen, hanem a te saját leírásod alapján csak azt, hogy járjál iskolába. Rendesen. Micsoda egy anya. Iszik, meg grasszál a városban. Neked meg a suliban kell lenned. Jó emberek! Segítsétek meg az árvát.
24/33 anonim válasza:
Szóval ha nekem van egy gyerekem, akitől ha elveszem a munkabérét, nem állom a tanítási költségeit és rápasszolom a kisebbik gyerekemet, akkor jó anyává válok mihelyst azt mondom járjon iskolába? Sajátos elképzelés.
25/33 anonim válasza:
13:17 neked is többet kellett volna iskolába járni, akkor talán tudnál szöveget értelmezni.
26/33 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést....márképp kellett volna de tényleg nem vagyok jól. Iskolába természetesen járok, rendszeresen. A fő probléma inkább a leírásban és a kommentjeimben van.
2012. jan. 19. 13:20
27/33 anonim válasza:
Mit tanulsz most, és hanyadikos vagy? A tanárokkal próbáltál már erről beszélni? Nem lehet véletlenül megoldani, hogy magántanuló legyél? Esetleg ki kellene pihenni magad, orvosnál mikor voltál? Gondolom nézne egy labort, és véletlenül kiderülne hogy kórosan alacsony a vasad, vagy bármi, kiírna pár napra pihenni. Míg tesód oviban van, napközben tudnál kicsit pihenni, gondolom anyukád napközben akkor nincs otthon ha 2 helyen dolgozik. Úgy néz ki, az ő bevonása nélkül kell megoldani ezt az ügyet.
28/33 A kérdező kommentje:
másképp *
2012. jan. 19. 13:21
29/33 A kérdező kommentje:
Közgazdasági szakközépbe járok, év vesztes vagyok, így jövőre leszek végzős. Meg lehetne oldani, hogy magántanuló legyek, erre ln is gondoltam, de nincs, aki állná a költségeit /mert vannak, bizony.../. Orvosnál sokszor voltam már, rengeteg laborvizsgálaton. Alacsony a vasam, és nagyon magas a CRP /gyulladás/, de a kettőt egyszerre nem lehet kezelni, ezért az orvos egyiket sem kezeli, amit nem értek, de csak receptre kapható dolgokkal tudná, amiket viszont nem írt fel. Hónap végén is megyek laborra.
2012. jan. 19. 13:24
30/33 A kérdező kommentje:
Emiatt még sosem írt ki.
2012. jan. 19. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!